Lisede 2. dönemin ortalaması nasıl hesaplanır?

mami_12

Centipat
Daha fazla  
2 dönemin ders not ortalaması nasıl hesaplanır?

E okulda zaten var hocam.

Bahsettiğim tüm notların ortalaması değil benim 1. dönem matematik dersinin ortalaması 44 2. döneminde 30 ama performans girilmedi bu dersin ortalaması nasıl hesaplanıyor onu soruyorum.

Hocam şöyle sözlü, sınav notu, performans topla bütün notları. 2 sınav 2 sözlü 1 performans olduğu için topladığın notları 5'e böl.

İki dönemin ortalamasını toplayın, sonucu ikiye bölün. Yıl sonu not ortalamasını verecektir.

Hocam şimdi şöyle bir şey var benim 1. dönem biyoloji 54 idi ikinci dönem 48 ben teşekkür alabilecek miyim? Sadece biyolojide kalıyorum diğer hepsinde geçiyorum.

Hocam şimdi şöyle bir şey var benim 1. dönem biyoloji 54 idi ikinci dönem 48 ben teşekkür alabilecek miyim? Sadece biyolojide kalıyorum diğer hepsinde geçiyorum.

Kaldığınız ders olursa belge alma hakkınız gider maalesef. 54 ve 48 kalıyor mu? 51 ediyor ortalaması, kalınmıyor ki.

1. dönem ortalama 54 idi, 2. dönem 48 ona göre mi hesaplanıyor diğer tüm derslerden geçiyorum. 1 ve 2 nin ortalamasıysa belge alıyor muyum o zaman?

1. dönem ortalama 54 idi, 2. dönem 48 ona göre mi hesaplanıyor diğer tüm derslerden geçiyorum. 1 ve 2 nin ortalamasıysa belge alıyor muyum o zaman?
Hocam ilk dönem geçmişsiniz ikinci dönem maalesef biyolojiden kalmışsınız ama ilk dönem ortalamasıyla geçiyorsunuz dersten o sıkıntı değil ancak bu dönem belge alamayacaksınız hocanızla konuşun belki sözlüyü yükseltir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…