Lisede 2 sene üst üste sorumlu kalınırsa ne olur?

Daha fazla  
Geçen seneden 3 sorumluluk vardı birini verdim. Sadece 2 sorumluluk kaldı. Bu senede sorumlu geçsem sınıfta mı kalıyorum yoksa 5 sorumluluk olarak devam mı edıyor? Bılgısı olan varsa yardım ederse sevınırım.

2 kere kalmayı nasıl başardınız hocam.

2 sorumluluk dersı kaldı. Yanı 3 sorumlu oldugum ders varken bırını verdım 2'sı kaldı. Yenı mufredatta 3 dersten kalırsak kaldıklarımızdan sorumlu sayılıyoruız.

Sorumluluklarını vermeden diplomanı alamazsın. Zaten diplomanı alabilsen sorumluluk sınavına kimse girmezdi ki diplomanı alamadıktan sonra sınıftan kalsan ne kalmasan ne zaten diploma için okuyorsun kesinlikle geçmek için çabala.

Hocam önemli olan bu seneyi geçmek seneye TYT'ye hazırlanırken veririm onları sıkıntı değil.

12. Sınıfa kadar sorun değil ama vermezsen galiba sınıfta kalabiliyorsun diye biliyorum.

Hocam önemli olan bu seneyi geçmek seneye TYT'ye hazırlanırken veririm onları sıkıntı değil.

Yok 12 değilsen sınıfta kalmazsın ama 3 dersin 50 altı gelirse sorumluluktan değil zayıf dersten kalırsın dikkat etmende fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…