GeniesbarRegen Femtopat Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:50 #1 Arkadaşlar 1 senede 3 tane sorumluluk sınavı yapılıyor ya, 3 unde de kalırsak ne olacak? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 18:13
ArdaAhmet Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 272 Çözümler 3 Yer Denizli Dün 18:14 #2 GeniesbarRegen dedi: Arkadaşlar 1 senede 3 tane sorumluluk sınavı yapılıyor ya, 3 unde de kalırsak ne olacak? Genişletmek için tıkla... Seneye tekrar gireceksin. Artı 0 Eksi
GeniesbarRegen dedi: Arkadaşlar 1 senede 3 tane sorumluluk sınavı yapılıyor ya, 3 unde de kalırsak ne olacak? Genişletmek için tıkla... Seneye tekrar gireceksin.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.895 Makaleler 1 Çözümler 17 Dün 18:17 #3 Seneye tekrar girebilirsin. Ancak hepsini geçmeden mezun olamazsın. 12. Sınıfın sonuna kadar zamanın var. Artı 0 Eksi
Seneye tekrar girebilirsin. Ancak hepsini geçmeden mezun olamazsın. 12. Sınıfın sonuna kadar zamanın var.
KS KS GeniesbarRegen Femtopat Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:24 #4 soulsteal59 dedi: Seneye tekrar girebilirsin. Ancak hepsini geçmeden mezun olamazsın. 12. sınıfın sonuna kadar zamanın var. Genişletmek için tıkla... Peki seneye hala o dersten bir daha kalırsam ama geçen srneki sorumluluk sınavından geçemedim. Artı 0 Eksi
soulsteal59 dedi: Seneye tekrar girebilirsin. Ancak hepsini geçmeden mezun olamazsın. 12. sınıfın sonuna kadar zamanın var. Genişletmek için tıkla... Peki seneye hala o dersten bir daha kalırsam ama geçen srneki sorumluluk sınavından geçemedim.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.895 Makaleler 1 Çözümler 17 53 dakika önce #5 GeniesbarRegen dedi: Peki seneye hala o dersten bir daha kalırsam ama geçen srneki sorumluluk sınavından geçemedim. Genişletmek için tıkla... Verene kadar devam eder döngü. Ancak şunu bilin o sorumluluk sınavını vermeden okuldan mezun olamazsın. Artı 0 Eksi
GeniesbarRegen dedi: Peki seneye hala o dersten bir daha kalırsam ama geçen srneki sorumluluk sınavından geçemedim. Genişletmek için tıkla... Verene kadar devam eder döngü. Ancak şunu bilin o sorumluluk sınavını vermeden okuldan mezun olamazsın.