Lisede 30 gün devamsızlıkta sınıfta kalır mıyım?

Zeki arkadaşım ben bir soru sordum sadece bunun cevabını istedim notlarımı katan ailemi katan sensin diğerleri değil.

Tamam en iyi kaportacı sen oldun en iyi dayağı sen yedin yine de sana tınk etmediyse etrafına nefret kusar gibi yazmana gerek yok.

Ne iş yapıyorsun dostum merak etim.

Tamam en iyi kaportacı sen oldun en iyi dayağı sen yedin yine de sana tınk etmediyse etrafına nefret kusar gibi yazmana gerek yok.

Ne iş yapıyorsun dostum merak etim.

Ya arkadaşlar alooooo daha 12 13 yaşındaki çocuk 30 gün devamsızlık yaptım sınıfda kalır mıyım diye absürt soru soruyor bu normal ben iki fırça atınca mı anormal oluyor?

Allah'ım nasıl sana geliyorum..

Biride demiş durumu yoktur diye durumu yoksa önündeki bilgisarayda ne işi var?

Başlık konusunu kontrol edersen absürt bir durum olmadığını görebilirsin, sosyal alan isteyen istediğini forum kuralları çerçevesinde sorabilir, fikir alabilir ve fikrini belirtebilir ama kurallar önemli.

Devamsızlık sildirin bence, yoksa yarım devamsızlıkla bile kalırsınız.

Ya arkadaşlar alooooo daha 12 13 yaşındaki çocuk 30 gün devamsızlık yaptım sınıfda kalır mıyım diye absürt soru soruyor bu normal ben iki fırça atınca mı anormal oluyor?

Evet anormal oluyor annesi babası bir şey demiyor size ne oluyor onu anlamadım. 28 yaşındayım diyorsun 13 yaşındaki çocukla laf yarıştiriyorsun. Vücut büyümüş ama...

Kimsenin devamsızlığı tasvip ettiğini düşünmüyorum ama sizin konuya yaklaşımınız doğru değil, bu şekilde zaten lisans mezunu olsanız da bir adım ileri gidemezsiniz, normal. Şu deyim tam size biçilmiş kaftan. ''Im Westen nichts Neues''

Sen benim anam mısın babam mısın? Sana fırça atma hakkını kim verdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…