Y YYagiz08 Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 Merhaba. 2 baraj ders (edebiyat ve bölüm dersi) onlardan geçiyorum ve ortalamada 50 üstü sınıfı geçebilir miyim 5 zayıfla?
Merhaba. 2 baraj ders (edebiyat ve bölüm dersi) onlardan geçiyorum ve ortalamada 50 üstü sınıfı geçebilir miyim 5 zayıfla?
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.213 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #2 YYagiz08 dedi: Merhaba. 2 baraj ders (edebiyat ve bölüm dersi) onlardan geçiyorum ve ortalamada 50 üstü sınıfı geçebilir miyim 5 zayıfla? Genişletmek için tıkla... Geçersin. YYagiz08 dedi: Merhaba. 2 baraj ders (edebiyat ve bölüm dersi) onlardan geçiyorum ve ortalamada 50 üstü sınıfı geçebilir miyim 5 zayıfla? Genişletmek için tıkla... Ama lisede toplam 4 yılda 6 dersten kalma hakkınız var bilginiz olsun.
YYagiz08 dedi: Merhaba. 2 baraj ders (edebiyat ve bölüm dersi) onlardan geçiyorum ve ortalamada 50 üstü sınıfı geçebilir miyim 5 zayıfla? Genişletmek için tıkla... Geçersin. YYagiz08 dedi: Merhaba. 2 baraj ders (edebiyat ve bölüm dersi) onlardan geçiyorum ve ortalamada 50 üstü sınıfı geçebilir miyim 5 zayıfla? Genişletmek için tıkla... Ama lisede toplam 4 yılda 6 dersten kalma hakkınız var bilginiz olsun.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.800 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 14 Haziran 2023 #3 YYagiz08 dedi: Merhaba. 2 baraj ders (edebiyat ve bölüm dersi) onlardan geçiyorum ve ortalamada 50 üstü sınıfı geçebilir miyim 5 zayıfla? Genişletmek için tıkla... Geçersin. Ama baraj derslerden 1'inden kalırsan. Kaldığın tüm derslerle birlikte sorumlu geçersin.
YYagiz08 dedi: Merhaba. 2 baraj ders (edebiyat ve bölüm dersi) onlardan geçiyorum ve ortalamada 50 üstü sınıfı geçebilir miyim 5 zayıfla? Genişletmek için tıkla... Geçersin. Ama baraj derslerden 1'inden kalırsan. Kaldığın tüm derslerle birlikte sorumlu geçersin.
M MAD23 Hectopat Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 453 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 , Rx 580 , A320m-k , 8gb corsair venegance ram. Cinsiyet Erkek Meslek Bİlgi İşlem Elemanı / IT Staff 14 Haziran 2023 #4 Sınıfı geçersin ve sorumluluk dersin de olmaz. Geçmiş olsun halı deseni ezberleme yetisi eklenir karne günü akşamı
Sınıfı geçersin ve sorumluluk dersin de olmaz. Geçmiş olsun halı deseni ezberleme yetisi eklenir karne günü akşamı
Y YYagiz08 Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #5 Dubreuil dedi: Geçersin. Ama baraj derslerden 1'inden kalırsan. Kaldığın tüm derslerle birlikte sorumlu geçersin. Genişletmek için tıkla... peki 2 dönemin ortalamasımı 50 geçmek zorunda ders ve karne olarak yoksa tek dönemmi?
Dubreuil dedi: Geçersin. Ama baraj derslerden 1'inden kalırsan. Kaldığın tüm derslerle birlikte sorumlu geçersin. Genişletmek için tıkla... peki 2 dönemin ortalamasımı 50 geçmek zorunda ders ve karne olarak yoksa tek dönemmi?
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.800 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 15 Haziran 2023 #6 YYagiz08 dedi: Peki 2 dönemin ortalamasımı 50 geçmek zorunda ders ve karne olarak yoksa tek dönem mi? Genişletmek için tıkla... 2 dönemin ortalaması da 50'yi geçmeli.
YYagiz08 dedi: Peki 2 dönemin ortalamasımı 50 geçmek zorunda ders ve karne olarak yoksa tek dönem mi? Genişletmek için tıkla... 2 dönemin ortalaması da 50'yi geçmeli.