405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 19 Kasım 2021 #11 ItsAllGoodman dedi: Sınavı değil ortalaması. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle biliyordum da, yanlış anlamışım yazdığınızı. Kusuruma bakmayın.
ItsAllGoodman dedi: Sınavı değil ortalaması. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle biliyordum da, yanlış anlamışım yazdığınızı. Kusuruma bakmayın.
AhmakAhmad Femtopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #12 ItsAllGoodman dedi: Sınavı değil ortalaması Genişletmek için tıkla... Ah, rahatladım. Sanırım ilk yorumunda benim yazdığımı anlamamışsın ortalamam değil sınav notumdu 32 olan. Her neyse teşekkürler.
ItsAllGoodman dedi: Sınavı değil ortalaması Genişletmek için tıkla... Ah, rahatladım. Sanırım ilk yorumunda benim yazdığımı anlamamışsın ortalamam değil sınav notumdu 32 olan. Her neyse teşekkürler.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 19 Kasım 2021 #13 AhmakAhmad dedi: lisede de aynı durum var mı? Genişletmek için tıkla... Coğrafya zorunlu ders değil, ortalamayı tutturduğun sürece sınıfta kalma gibi bir problemin olmaz. Ama takdir ve teşekkür belgesi alman da problem oluşturur. Kağıt parçası zaten, almasan da olur. Ciddi bir önemi yok.
AhmakAhmad dedi: lisede de aynı durum var mı? Genişletmek için tıkla... Coğrafya zorunlu ders değil, ortalamayı tutturduğun sürece sınıfta kalma gibi bir problemin olmaz. Ama takdir ve teşekkür belgesi alman da problem oluşturur. Kağıt parçası zaten, almasan da olur. Ciddi bir önemi yok.