Lisede 70 ortalamayla 4 dersten kalan sınıfta kalır mı?

Ortalama 50 üstü olsun isterseniz bu yıl 6'dan zayıfınız olsun ve alt sınıflardanda 6'dan fazla sorumluluk olsun kalmazsınız baraj dersi geçemezseniz sadece sorumlu olarak geçersiniz. Baraj dersi geçmeye ve ortalamayı 50 üstü tutmaya çalışın yeterli bir de özürsüz devamsızlığınızı 10, özürsüz devamsızlığı da 20'nin altında olması lazım yoksa direk sınıfta kalırsınız ve sorumluluğunuz varsa 12. sınıfa kadar vermeniz lazım yoksa mezun olamazsınız.

Hit uğruna haber yapan haber sitesinin yazısı gibi duruyor. O tarz haber sitelerine itibar etmeyin. Sınıf geçme şartları:
  • Ortalamanız yıl sonuna göre 50 ve üzerinde olmalı. İki dönemlik ortalama baz alınır.
  • Türk Dili ve Edebiyatı gibi baraj derslerden kalmamış olmak yıl sonuna göre. Yıl sonuna göre ortalamanız 50 ve üzerinde olmalı. Kalırsanız eğer sorumlu geçiyorsunuz.
  • Devam zorunluluğunu sağlamak, özürsüz 10 gün toplam 30 gün devamsızlık hakkınız var. Toplam devamsızlık izinli ve izinsiz devamsızlığınızın toplamıdır.
  • En önemlisi de bu üç şart sağlandığı sürece zayıf sayısının bir önemi yok.

teşekkür ederim devamsızlığım 3.5 gün genel ortalamam 65 70 arası baraj ders olan edebiyatım 80 ortalama

Teşekkür ederim devamsızlığım 3.5 gün genel ortalamam 65 70 arası baraj ders olan edebiyatım 80 ortalama.

Kalmazsınız hocam ancak ortalamanız belge almaya yetiyor olsa bile 1 tane bile zayıfınız varsa taktir veya teşekkür alamazsınız düz üst sınıfa geçmiş olursunuz.

genel ortalamam 50 ustu ama 7 zayifim var kalirmiyim? Baraj dersten geçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…