Lisede 9 gün devamsızlıktan kalınır mı?

koniquest

Hectopat
Daha fazla  
Daha okul yeni açıldı ve 9 gün devamsızlığım oldu. Her gün gitmem gerekecek. Rapor alırsam gitmeyeceğim doğru değil mi? 10 olmadı ama hala için rahat değil sınıfta kalırsam çok kötü olur. Özürlü 1 özürsüz 9 gün. Kalmıyorum değil mi? Kalmasam da sizce sorun var mı? İçim hiç rahat değil.

Şu an çok hasta değilim biraz boğazım ağrıyor. Sağlık ocağına gideceğim, rapor verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi: Güncel yönetmeliğe göre devamsızlık, belge almaya engel olmamaktadır.

Kalmıyorsun, belge alamazsın ama.

Hocalarla konuşun, ailenizi konuşturun. Benim zamanımda bu kadar dert edilen bir şey değildi, fakat keşke her gün okula gitseymişim.

Yanlış bilgi: Güncel yönetmeliğe göre devamsızlık, belge almaya engel olmamaktadır.

Özürsüz 5 günde karne alamıyorsun (takdir, teşekkür) özürsüz devamsızlığınız eğer 10 olursa sınıfta kalırsınız. Özürlü devamsızlık en fazla 20 gündür. Sağlık ocağına giderseniz büyük ihtimal çok kötü değilseniz bugün için rapor verir ama ben 2 gün almak istiyorum kötüyüm derseniz rapor verir.

Kankacım okula annen veya baban gitsin benim gelmediğinden haberim vardı desin dilekçe versin özürsüz günlerini annen veya baban özürlüye geçirsin. 10 gün özürlü 0 gün özürsüz olur rahat edersin. Annenin babanın böyle bir hakkı var aklında olsun. Kalmak o kadar basit değil. Ben bu konulara bayağı hakimim. Maalesef...

Sağlık ocağına giderseniz büyük ihtimal çok kötü değilseniz bugün için rapor verir ama ben 2 gün almak istiyorum kötüyüm derseniz rapor verir.
Şuan hiçbirşeyim yok, sabah çok kötüydüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…