16 yasindayim ve kendime ders acisindan guveniyorum. 10 sinif konularina da hakimim bayağı. Nasıl 9 siniftan 10 atlayabilirim? Şu an okul bitti ve ben 9'dan mezun oldum.
Yok ben atladim demek istemedim gectim demek istedim.
Bu arada ben 2 sinif falan atlamak istemiyorum sadece 1 sinif atlamak istiyorum. Biraz arastirdim bu mumkunmus.
Yok ben atladim demek istemedim gectim demek istedim.
Bu arada ben 2 sinif falan atlamak istemiyorum sadece 1 sinif atlamak istiyorum. Biraz arastirdim bu mumkunmus
Yönetmelikte yer alıp almadığını bilmiyorum ama örgün eğitimde okurken 9 sınıf 1. dönemden 10. sınıf 1. döneme geçen öğrenci görmüştüm, kendisi 1 dönem okula devam etmediği için yine 9'dan başlamıştı ancak idare bazı sınavlara sokarak 10 sınıfa devam etmesini sağladı. Dediğim gibi yönetmelikte yer alıp almadığını bilmiyorum.
Yönetmelikte yer alıp almadığını bilmiyorum ama örgün eğitimde okurken 9 sınıf 1. dönemden 10. sınıf 1. döneme geçen öğrenci görmüştüm, kendisi 1 dönem okula devam etmediği için yine 9'dan başlamıştı ancak idare bazı sınavlara sokarak 10 sınıfa devam etmesini sağladı. Dediğim gibi yönetmelikte yer alıp almadığını bilmiyorum.