sistemdeneme Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 303 12 Aralık 2021 #1 Merhaba, şu an aktif olarak okuluma gidiyorum fakat yarın açık liseye geçmeyi düşünüyorum. Kayıt süreleri olayı varmış onu duydum fakat yarın gidip okuduğum liseyle ilişkimi nasıl kesebilirim? Yani adım silinsin o lise kayıtlarından.
Merhaba, şu an aktif olarak okuluma gidiyorum fakat yarın açık liseye geçmeyi düşünüyorum. Kayıt süreleri olayı varmış onu duydum fakat yarın gidip okuduğum liseyle ilişkimi nasıl kesebilirim? Yani adım silinsin o lise kayıtlarından.
Çözüm 3 3 333365 12 Aralık 2021 Açık liseye kayıt süresi doldu. İkinci dönem geçebilirsin, onun dışında okula gidip, tasdiknameni alıp ikinci dönem açık öğretime geçebilirsin.
Açık liseye kayıt süresi doldu. İkinci dönem geçebilirsin, onun dışında okula gidip, tasdiknameni alıp ikinci dönem açık öğretime geçebilirsin.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 12 Aralık 2021 #2 Açık liseye kayıt süresi doldu. İkinci dönem geçebilirsin, onun dışında okula gidip, tasdiknameni alıp ikinci dönem açık öğretime geçebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Açık liseye kayıt süresi doldu. İkinci dönem geçebilirsin, onun dışında okula gidip, tasdiknameni alıp ikinci dönem açık öğretime geçebilirsin.
KS KS sistemdeneme Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 303 12 Aralık 2021 #3 333365 dedi: Açık liseye kayıt süresi doldu. İkinci dönem geçebilirsin, onun dışında okula gidip, tasdiknameni alıp ikinci dönem açık öğretime geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
333365 dedi: Açık liseye kayıt süresi doldu. İkinci dönem geçebilirsin, onun dışında okula gidip, tasdiknameni alıp ikinci dönem açık öğretime geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 12 Aralık 2021 #4 @sistemdeneme, rica ederim. Aklına takılan başka bir soru olursa konu aç, beni etiketle. Yardımcı olurum. Artı 0 Eksi
@sistemdeneme, rica ederim. Aklına takılan başka bir soru olursa konu aç, beni etiketle. Yardımcı olurum.