Çözüldü Lisede adalet bölümüne nasıl gidilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hera092

Decapat
Daha fazla  
1. tercihe yazdığım ve %90 gideceğim lisede adalet, radyo televizyon, gazetecilik alanları var ben adalet alanına gitmek istiyorum ama rehberlikçi lisedeki performansıma göre vs olduğunu söyledi. Nasıl işliyor bu iş acaba?

Çözüm
1. tercihe yazdığım ve %90 gideceğim lisede adalet, radyo televizyon, gazetecilik alanları var ben adalet alanına gitmek istiyorum ama rehberlikçi lisedeki performansıma göre vs olduğunu söyledi. Nasıl işliyor bu iş acaba?
OBP puanıyla alınıyor alanlara. Alanların belirli bir kontenjanı olur. 30 kişilik bir x alanı var diyelim. X alanını seçen en yüksek OBP'ye sahip ilk 30 kişi alınıyor. Sonradan değiştirmek isterseniz alanınızı bölümüne göre belirli derslerden geçmeniz gerekebiliyor.
OBP puanıyla alınıyor alanlara. Alanların belirli bir kontenjanı olur. 30 kişilik bir x alanı var diyelim. X alanını seçen en yüksek OBP'ye sahip ilk 30 kişi alınıyor. Sonradan değiştirmek isterseniz alanınızı bölümüne göre belirli derslerden geçmeniz gerekebiliyor.

Çözüm
OBP puanıyla alınıyor alanlara. Alanların belirli bir kontenjanı olur. 30 kişilik bir X alanı var diyelim. X alanını seçen en yüksek OBP'ye sahip ilk 30 kişi alınıyor. Sonradan değiştirmek isterseniz alanınızı bölümüne göre belirli derslerden geçmeniz gerekebiliyor.

Anladım direkt 9. sınıfta mı seçiyoruz peki?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı