Lisede akran zorbalığı

Aynen hocam 1 defa daha yaparsa olacağı bu.

İşte hocam insanın canı sıkılıyor.

Bende zayıfım diye dalga geçiyorlardı önceden hiç aldırış etmiyordum sonra bıraktılar tabii benim de canım sıkılmıştı bu duruma, fizik emek ile değişebilir ama kalp değişmez önemli olan iyi insan olmak.

Hocam ayrıca sınıfta yapar mısınız bunu yani.

Hocam 4 günlük sınıf arkadaşına obez muamelesi yapar mısın?

Bizde sınıfta yapıyordukta 4 günlük tanışıklıkta garipmiş. Yani dediğim gibi adam yapmayacağım diyor belki sözünde durur şimdilik kapat bence konuyu. Yine yaparsa sende onun gibi yap ya da şikayet et okul idaresine.

Aynen öyle.

En iyisi hocam o şekil akıllanır inşallah çözersiniz bu sorunu.

Sağ olun hocam.

Aynen öyle sınıfta tahtada olan 200 kg insanı da göstermezsin. Başka şeyler derseler okey olurum zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmayacağım diyor fazla zorlamayın bence. Bir şey olursa idareye bildirin. Dediğiniz gibi bir okulsa idarenin bu konuda bayağı aktif davranacağını düşünüyorum.

Hocam mesajlaşmalardan anladığım kadarıyla daha önce rahatsız olduğunuzu hiç bildirmemişsiniz. Birden sert çıkışmanız yanlış olmuş açıkçası biraz. Olan oldu sağlık olsun. Bir daha yapmam diyor yine yaparsa idareye başvurursun zaten.

Kardeşim adın ispiyoncuya çıksa nolur böyleleri her okulda var ileriki dönemlerde görürsün bunların vatana millete hayrı yok zaten git şikayet et senden önemli değil ya

Kardeşim adın ispiyoncuya çıksa nolur böyleleri her okulda var ileriki dönemlerde görürsün bunların vatana millete hayrı yok zaten git şikayet et senden önemli değil ya
Sağolun hocam ya bir daha olursa direk gideceğim .

Hocam haklısınız ama birden tepem attı ben dediğim gibi 85 kiloyken 150 kiloluk insana benzetilmem zorbalık gibi geldi ve ilk 2 mesajıma da cevap vermedi başta canımı çok sıktı.

İnsanlarla dalga geçerek ne elde ediyorsun anana babana küfür yemekten falan mı hoşlanıyosun birde gelip burda haklı bulmuşun dangalağın tekini. Şu forumada bi temizlik gelmeli.

Kimse ile dalga geçemezsin. Bir de alınıyorsa bir daha yapmıyormuş. Bak bak.

Zaman ile böyle insanlara laf anlatmanın hiçbir şey ifade etmediğini, ve bu insanların fikirlerinin aşırı önemsiz olduğunu anlayacaksın. Yani ne laf anlat ne de dediklerini tak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…