Lisede akran zorbalığına maruz kalıyorum

İşim biter anlamıyorsunuz çocuk aşırı güçlü spor yapıyor (belki sinir patlaması yaşarsam kafa göz dalarım)

Hocam bahsettiğiniz kişinin annesi babası yok mu? Müdür bir konuşsun annesi babasıyla bak bakalım bir daha yapar mı?

İşim biter anlamıyorsunuz çocuk aşırı güçlü spor yapıyor (belki sinir patlaması yaşarsam kafa göz dalarım)

Hocam size tavsiyem en iyisi sınıf değiştirmenizdir çok sıkıntı yaratıyorsa müdüre ya da öğretmene söylemekle çözülmez bu iş daha kötüye gider çünkü hocaların gram umurunda olmuyor napıp edip sınıfı değiştirin sınıftan memnunsan bilemem iyi arkadaşların varsa.

Her okulda aynı tipler var. Kendini güçlü sanan arkası olan tipler. Benden tavsiye küfür ederse, laf ederse aldırma küfür sahibinindir. Onun olduğu ortamdan uzaklaş baktın ki öyle bir konum ki ne yapsan fayda etmez kendini savunmaktan çekinme.

Bence arka toplayıp dövün. Ciddiyim böyle ucubeler şikayetten falan korkmaz.

Ve bana ben sana şaka yaptım diye de abilik taslıyor ne yapmalıyım?
Bunu diyenin bedeni büyük aklı küçük olması(Bence) sizi korkutmasın. Yapacağınız şey basit sizi birden fazla kez böyle durumda bırakıyorsa öğretmeninize veya müdür yardımcısına söyleyin. (Videodaki durumun aynısı)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Harika benzetme

Çok kasma bence arkadaşım karşındakide senin sustuğunu bildiği için öyle davranıyor. Biraz karşılık verirsen o da geri çekilecektir. Öyle kolay değil adam toplayıp 1 kişi dövmek. Siciline işlerse hayatı biter.

İlk sayfaya bakıp "Vay be sonunda liseli konusu olmasına rağmen ağzına yapıştır vur kır" cümleleri kurmak yerine mantıklı çözümler sunmuşlar diyecektim ki 3. sayfaya geldim.

Kavga başlatmana gerek yok. Bu tarz şeylerde konuyu açan ve öneri veren kişiler direk şiddete başvurmaktan bahsediyor sonra da bahsi geçen kişiye zorba falan diye hakaret yağdırıyorlar.

Eğer var ise böyle bir sorunun, sana yardımcı olabilecek herhangi bir büyük (Sınıf/rehber öğretmenleri, ailen) onlara başvur. He işin havasındaysan ve ergen muhabbetleri istiyorsan buyur, vur kır önerilerini dikkate alabilirsin.

Edit: Çıkışa gel VS. muhabbeti olacaksa basitçe müdürden izin alarak okula telefon getirip okul çıkışına yakın aileni arayabilirsin veya doğrudan öğretmenlere VS. başvurabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…