Lisede alan tercihi nasıl olmalı?

Flludi

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba direkt konuya geçeyim ben daha öncesinde Anadolu'da okuyup sınıfta kalan birisiyim, işi ciddiye almadım yahu aman ne de olsa geçirirler dedim ve hata etmişim. Şimdi 9'u tekrar okuyorum ve akıllandım.
Geçen sene 60 üstünde notum yokken şu an notlarım 85 civarı notlarım var. 10 veya 11 de alan seçtiğimizi biliyorsunuzdur benim istediğim meslekler sayısalda bulunuyor.
Ben de malum sayısal bölümü seçmek istiyorum ve matematik temelim çok ama çok kötü durumda sayısalı seçersem kalma riskim artar mı ya da dönem sonu tatilinde veya yaz tatilinde matematik temelimi iyi duruma getirebilir miyim?

Çalışınca olmayacak bir şey yok. Zaten henüz 9. sinifmissiniz. Şimdi şöyle bir şey var bir de, matematiğe doğuştan baskın olmamak var bir de yeterince çalışmayın, temel eksikliginden vs. matematikte kötü olmak var.

Alan seçimine kadar önünüzde daha zaman var, bu zamana kadar matematikteki eksiklerinizi düzeltin. O Gün geldiğinde yine de matematikten tiksiniyorsaniz ona göre kararınızı verirsiniz artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı