Lisede aldığımız disiplin cezası adlı sicile işler mi?

Daha fazla  
Kısaca yeni yönetmelik ile telefonlara yasak geldi
Sınıfın çoğunluğu kutuya telefonu koymadı ve bir şekilde yakalandık. İlk kez disipline gideceğiz. Şimdi ne olacak? Aldığımız ceza adli sicile işleyecek mı? Kariyerinde bu yüzden sıkıntı yaşayan abiler ablalar var mı?

Kısaca yeni yönetmelik ile telefonlara yasak geldi
Sınıfın çoğunluğu kutuya telefonu koymadı ve bir şekilde yakalandık. İlk kez disipline gideceğiz. Şimdi ne olacak? Aldığımız ceza adli sicile işleyecek mı? Kariyerinde bu yüzden sıkıntı yaşayan abiler ablalar var mı?

Normalde eğer okulunuz ciddi bir yerde ve özel vs değilse işler ama bu gibi bir suç için kimsenin size disiplin cezası vereceğini sanmıyorum sicile işlemesi ilerdeki iş bulmanızda vs - bir durum ve okul yönetimi (çok büyük oranda) gaddar değiller bu yüzden rahat olun suçumuz pek de büyük değil göz korkutmak için tutanak tuttururlar bir daha yapmayın derler siz de bir daha yapmazsınız muhtemelen bu şekilde gelişir olay.

Normalde eğer okulunuz ciddi bir yerde ve özel vs değilse işler ama bu gibi bir suç için kimsenin size disiplin cezası vereceğini sanmıyorum sicile işlemesi ilerdeki iş bulmanızda vs - bir durum ve okul yönetimi (çok büyük oranda) gaddar değiller bu yüzden rahat olun suçumuz pek de büyük değil göz korkutmak için tutanak tuttururlar bir daha yapmayın derler siz de bir daha yapmazsınız muhtemelen bu şekilde gelişir olay.

Ben devletin fen lisesinde okuyarak edindim hocam bu tecrübeyi hatta mezun olurken hocadan kendim duydum.

Aslında işler ama hocam o disiplin cezalarının çoğu ya verilmiş gibi davranılıyor ya da verildikten sonra yıl sonu toplantılarında öğretmenlerin oybirliği ile siliniyor. Deneyim konuşuyor xd.

Anladım teşekkürler.

Hayır işlenmez. Ha tabii okulda adam falan öldürdüysen o bashayue.

Sadece bir kez telefonu kutuya vermedim o kadar hocam. Hocalar da çok sever beni. Umarım ters bir durum olmaz

Anladım çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Anladım çok teşekkür ederim.

Hiçbir şey olmaz kısacası.
Teşekkürlerr

Technopat Haberler

Geri
Yukarı