Lisede alınan disiplin cezası ileride sorun yaşatır mı?

"Madem gireceğiz kabire patlayalım ha bire" demiş galiba.
Şakası bir yana, gerçekten problemli bir durum sonuçta o hâldeyken ne yapacağı hiç belli olmaz, herhangi birine de bir zarar verebilirdi.

Şakası bir yana, gerçekten problemli bir durum sonuçta o hâldeyken ne yapacağı hiç belli olmaz, herhangi birine de bir zarar verebilirdi.

Hocam disiplin ile ucuz yırtmış aslında arkadaş okuldanda atılabilirdi bu daha büyük sıkınıtı yaratırdı.

Hocam disiplin ile ucuz yırtmış aslında arkadaş okuldanda atılabilirdi bu daha büyük sıkınıtı yaratırdı.
Evet evet bence de, ben suçunu görmemiştim ama bu memuriyeti etkiler muhtemelen.

Yüz kızartıcı suç olarak geçiyor mu onu incele, geçmiyorsa eğer bir sıkıntı olmayabilir ama şahsi fikrim yüz kızartıcı olarak geçmese bile problem olur.

Yok hocam benim bildiğim olmuyor yıl sonunda zaten kurul toplanır o disiplin cezası kalkar.
Öyleyse iyi olur. Bu saçmalıktan memur olma şansımı kaybetmek istemem.
Haa, sansürlü gözüküyordu da görmedim, niye kullandın hocam öyle şeyler, yapma bunu kendine.
Çok nadir içerdim zaten. O gün biraz abartıp okula gitmiş bulundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…