KreBteX Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 652 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #11 SmskÖmer dedi: "Madem gireceğiz kabire patlayalım ha bire" demiş galiba. Genişletmek için tıkla... Şakası bir yana, gerçekten problemli bir durum sonuçta o hâldeyken ne yapacağı hiç belli olmaz, herhangi birine de bir zarar verebilirdi.
SmskÖmer dedi: "Madem gireceğiz kabire patlayalım ha bire" demiş galiba. Genişletmek için tıkla... Şakası bir yana, gerçekten problemli bir durum sonuçta o hâldeyken ne yapacağı hiç belli olmaz, herhangi birine de bir zarar verebilirdi.
S SmskÖmer Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #12 KreBteX dedi: Şakası bir yana, gerçekten problemli bir durum sonuçta o hâldeyken ne yapacağı hiç belli olmaz, herhangi birine de bir zarar verebilirdi. Genişletmek için tıkla... Hocam disiplin ile ucuz yırtmış aslında arkadaş okuldanda atılabilirdi bu daha büyük sıkınıtı yaratırdı.
KreBteX dedi: Şakası bir yana, gerçekten problemli bir durum sonuçta o hâldeyken ne yapacağı hiç belli olmaz, herhangi birine de bir zarar verebilirdi. Genişletmek için tıkla... Hocam disiplin ile ucuz yırtmış aslında arkadaş okuldanda atılabilirdi bu daha büyük sıkınıtı yaratırdı.
KreBteX Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 652 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #13 SmskÖmer dedi: Hocam disiplin ile ucuz yırtmış aslında arkadaş okuldanda atılabilirdi bu daha büyük sıkınıtı yaratırdı. Genişletmek için tıkla... Evet evet bence de, ben suçunu görmemiştim ama bu memuriyeti etkiler muhtemelen.
SmskÖmer dedi: Hocam disiplin ile ucuz yırtmış aslında arkadaş okuldanda atılabilirdi bu daha büyük sıkınıtı yaratırdı. Genişletmek için tıkla... Evet evet bence de, ben suçunu görmemiştim ama bu memuriyeti etkiler muhtemelen.
K karizmakin Centipat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #14 Yüz kızartıcı suç olarak geçiyor mu onu incele, geçmiyorsa eğer bir sıkıntı olmayabilir ama şahsi fikrim yüz kızartıcı olarak geçmese bile problem olur.
Yüz kızartıcı suç olarak geçiyor mu onu incele, geçmiyorsa eğer bir sıkıntı olmayabilir ama şahsi fikrim yüz kızartıcı olarak geçmese bile problem olur.
selo1907 Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 501 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #15 SmskÖmer dedi: Yok hocam benim bildiğim olmuyor yıl sonunda zaten kurul toplanır o disiplin cezası kalkar. Genişletmek için tıkla... Öyleyse iyi olur. Bu saçmalıktan memur olma şansımı kaybetmek istemem. KreBteX dedi: Haa, sansürlü gözüküyordu da görmedim, niye kullandın hocam öyle şeyler, yapma bunu kendine. Genişletmek için tıkla... Çok nadir içerdim zaten. O gün biraz abartıp okula gitmiş bulundum.
SmskÖmer dedi: Yok hocam benim bildiğim olmuyor yıl sonunda zaten kurul toplanır o disiplin cezası kalkar. Genişletmek için tıkla... Öyleyse iyi olur. Bu saçmalıktan memur olma şansımı kaybetmek istemem. KreBteX dedi: Haa, sansürlü gözüküyordu da görmedim, niye kullandın hocam öyle şeyler, yapma bunu kendine. Genişletmek için tıkla... Çok nadir içerdim zaten. O gün biraz abartıp okula gitmiş bulundum.