Hepinize merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere okullar açılalı 2 hafta oldu okulumu değiştirdim yolu uzaktı çevresi de kötüydü zaten. Söz gelimi yeni bir liseye geçtim lise 2 9. sınıfta olduğu gibi bu sene de arkadaşım olmadı henüz. Okula yeni geldim önce bir sınıfa yerleştirdiler daha sonra sınıf kalabalık diye başka sınıfa gönderdi müdür yardımcısı daha sonra gittiğim sınıf hoca yetersizliğinden kapandı şuanda başka sınıftayım zaten şu anki sınıfım kötü öğretmen olarak öğrencilerin özellikleri ve tavırları bakımından başka sınıfa geçmek istiyorum ve bu sefer en azından 2-3 tane adam akıllı arkadaşım olsun istiyorum ve bunu nasıl yapacağımı da bilmiyorum. Sizden istediğim siz nasıl yaptınız biraz bana tavsiye vermeniz çok değil sadece 2-3 tane konuşabileceğim birilerinin olması tecrübeli ve bu konuda iyi olan insanlar bana tavsiye verebilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum.
Yaşım 15 İstanbul'da bir Anadolu Lisesinde okuyorum yardımlarınızı bekliyorum lütfen ne yapacaksın arkadaşı gibi yorumlar gelmesin.
Yaşım 15 İstanbul'da bir Anadolu Lisesinde okuyorum yardımlarınızı bekliyorum lütfen ne yapacaksın arkadaşı gibi yorumlar gelmesin.
Son düzenleyen: Moderatör: