Ters tepki yapamayacak şekilde başla.
Aslında samimi olman gerekiyor, sorularla karışık övgü olması da lazım.
Samimileş, "Çok iyiymiş, ne yapıyorsun?" gibi sorular sor.
Kankam ben Lise2'deyken aynı sınıfta hoşlandığım kıza bu girişimde bulundum. Hatta senin güvenmediğin arkadaşlarına ben güvenip bahsettim. Bir şekilde yerin kulağı var ulaşmış ona açılacağımı bildiğini hissettirmişti bana, ben gene de okul çıkışı sınıfta konuştum. Reddetti, kanka oluruz falan diye bomboş bir muhabbet yaptık ve tabii ki yakın olmadık asla ama en azından küsmedik. Tabii ben red yediğim an yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam. Tabii o yıl ben bu reddi yedikten sonra kısmetim doğdu aynı sene 4-5 tane kız ile flörtleştim sevgili olduğum oldu benim için kavga eden bile oldu. Aldattım. Bu seviyeye bile ulaştım. Benim bir yerlerim böyle kalktı lise hayatımın geri kalanında. Red yediğim kız lise sonda yanıma geldi çok kötü biriymişsin iğrençsin falan dedi. Tabii bu cümlesinin de bir hikayesi var o kadar detaya girmeyim. Üniversitede de bu hayatıma ilk iki sınıfta devam ettim ve son kız arkadaşımla 6 yıl oldu evleniyoruz (27 yaşındayım). Bu süreçler genel olarak ben şans ve kaderimdi tabii. Herkeste aynısı olmaz,içimi dökmek istedim. Sen sen ol kimseye bahsetme kızın da seni iyice tanımasına izin ver. Olmazsa da moralini bozma kaderimiz bir yerden örtüşür belki.