Lisede bana sataşıyorlar

Biri senin kişisel alanına girip sana fiziksel ve psikolojik şiddet uygulayabiliyorsa bu onların sorunu değil senin sorunun. Forumda konu açmak onların sana karşı davranışlarını değiştirecek şey değil, kendini savunmayı öğrenmen lazım. Okulun kurallarını, etik kurallarını filan at bir kenara hiç birinin önemi yok. Birey olmayı öğren.
 
Son düzenleme:
Meslek lisesine göre değişir, mesela benim gittiğim okulda da vukuatlar oluyor ancak diğer okullara göre gayet de düzgün bir çevrem var. Meslek liseleri düşük tutulmasa cidden işe yararlar.
 
Millet kas yap dövüş ögren demiş de karşınızda bıçaklı tas kafa tıraşi olan doğulu 5 genç görünce teknik de ise yaramıyor.
 
Millet kas yap dövüş ögren demiş de karşınızda bıçaklı tas kafa tıraşi olan doğulu 5 genç görünce teknik de ise yaramıyor.

Meslek lisesine göre değişir hocam ben Anadolu'da okuyorum fakat bazı meslekteki arkadaşlarımın okulunda olmuyor böyle tipler. 2 3 dallama olsa bile önemli olmuyor.
 
Bu işlerin şakası olmuyor, senin dedigin şeylerin aynısını yaşadım çıkışta senin babanı da döverim senin de kemigini kırarım diye tehdit yiyordum aileme söyledim mecburen sonra müdüre gittik, eger bir şey yapmazsanız bu olay ilerler diye uyarıda da bulunduk sonrasında çocuklar şikayetimi çekmem için aglayarak özür dilediler. Çekmedim, en sonunda tutanak disiplin yediler o zamandır bu zaman bulaşan yok.
Bunlar Anadolu'da yaşandı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşte bu yüzden Anadolu lisesi daha mantıklı.
 
Nakil aldıracaksan git söyle idareye müdüre öğretmene kim varsa. Eğer 4 yıl okuyacak olsaydın hocaya söyleyince işte ispiyoncu durumuna düşünce kimse yanına yaklaşmazdı o yüzden öğretmene söylenebilir. Ama nakil aldıracaksan idareye gidilebilir bence.
Hocam o nasıl yazı öyle gece gece içimi rahatlattınız.
 
Kafana takma demeyin döv karşılık ver demeyin ne diyelim ne tavsiye verelim onu da sen söyle tam olsun? Kendini bunaltmışsın bütün hayatını odaklanmışsın buna sanki ölüm kalım meselesi gibi.
Hocam okul saatleri çok uzun olmasaydı takmazdım ama hergün bunu yaşıyorum o yüzden böyle oluyor

Sen susmaya devam ettikçe devam eder bunlar, ailene söyle ilk başta, müdüre falan git.
Yanına birkaç dostum diyebileceğin insanlar bul.

Ortaokuldan eski arkadaşım var başka sınıfta teneffüste takılıyorum onu gördüğünde arkadaş edinmişsin ooo falan diyor dalga geçiyor yine
 
Bişey diyecemde neyse burada demiyim.
Bi düşün arkadaş edinmek dalga geçilcek bişey mi? "Ooo arkadaş edinmişsin heheehe" dedi. Şimdi sen bu cümle alay etme cümlesi mi şahsen ben görmüyorum.
Yani karşıdaki kişi ileri (!) zeka ise bunun gibi kurduğu cümlelerde öyledir. Cümlelerine çok takılma ama bu seferde onu görmen sana rahatsızlık verir. En iyisi dedikleri gibi okula durumu söylemek veya sende ona laf atmalısın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…