Lisede belge nasıl alınır?

baran12345

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. 2. dönem ortalamam 78. 1. dönem 55. 1. dönem bittikten sonra aklım başına geldi ve çalışmaya başladım notlarımo yükselttim. 2. dönem belge alabilmem için 1. döneme bakılıyor mu yoksa direkt 2. dönemin notumu baz alınıyor? Teşekkürler.

2. Dönem belge alabilmen için tüm derslerinden geçmeli ve yeterli ortalamaya gelmelisin ve son olarak 5 günün üstünde devamsızlık yapmaman gerekiyor.

Belge alırken mevcut dönemin ortalamasına bakılır fakat eğer ortalaması 50'nin altında olan ders varsa yine alamazsınız. Eğer 50 ortalamanın altında ders yoksa görünüşe bakılırsa teşekkür belgesi alabiliyorsunuz.

Arkadaşlar selam. 2. dönem ortalamam 78. 1. dönem 55. 1. dönem bittikten sonra aklım başına geldi ve çalışmaya başladım notlarımo yükselttim. 2. dönem belge alabilmem için 1. döneme bakılıyor mu yoksa direkt 2. dönemin notumu baz alınıyor? Teşekkürler.

2. dönem ortalamasına bakılır bir dersten kalmadıysan belge alırsın.

Belge almak için öncelikle hiçbir dersten kalmamanız gerekmekte. Eğer ki 70 üzeri ortalama yaparsan teşekkür, 85 üstü ortalama yaparsan. Takdir belgesi alırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı