SinyorCool Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 234 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Nisan 2022 #1 Yakında LGS'ye gireceğim ve fen lisesi düşünüyorum. Elimde Xbox Series S var. Bunu satıp bilgisayar almam gerekir mi?
Yakında LGS'ye gireceğim ve fen lisesi düşünüyorum. Elimde Xbox Series S var. Bunu satıp bilgisayar almam gerekir mi?
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #2 SinyorCool dedi: Yakında LGS'ye gireceğim ve fen lisesi düşünüyorum. Elimde Xbox Series S var. Bunu satıp bilgisayar almam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Laptop alman gerekebilir projeler için.
SinyorCool dedi: Yakında LGS'ye gireceğim ve fen lisesi düşünüyorum. Elimde Xbox Series S var. Bunu satıp bilgisayar almam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Laptop alman gerekebilir projeler için.
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 4 Nisan 2022 #3 SinyorCool dedi: Yakında LGS'ye gireceğim ve fen lisesi düşünüyorum. Elimde Xbox Series S var. Bunu satıp bilgisayar almam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Liseye gidiyorum hiç bilgisayara ihtiyacım olmadı.
SinyorCool dedi: Yakında LGS'ye gireceğim ve fen lisesi düşünüyorum. Elimde Xbox Series S var. Bunu satıp bilgisayar almam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Liseye gidiyorum hiç bilgisayara ihtiyacım olmadı.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 4 Nisan 2022 #4 Sanmıyorum.
U umutctn Femtopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 122 4 Nisan 2022 #5 Bence gerek yok bilgisayara. Zaten liselerde bilgisayarlar çok(eski nesil tabii)
burakbeey Kilopat Katılım 6 Şubat 2018 Mesajlar 794 4 Nisan 2022 #6 Slayt vs. ödevlerde internet kafeye gidersin en kötü ihtimal. O da 4 yılda 2-3 defa anca lazım olur. Ben olsam satmazdım.
Slayt vs. ödevlerde internet kafeye gidersin en kötü ihtimal. O da 4 yılda 2-3 defa anca lazım olur. Ben olsam satmazdım.
4 480853 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 4 Nisan 2022 #7 Hayır. Slayt için bilgisayarım yok dersen anlayış gösterip başka proje verirler sana zaten ki ben en başta slayt gibi bir proje verileceğini hiç sanmıyorum.
Hayır. Slayt için bilgisayarım yok dersen anlayış gösterip başka proje verirler sana zaten ki ben en başta slayt gibi bir proje verileceğini hiç sanmıyorum.