Lisede bilişim bölümünü seçerek hata mı yaptım?

Eymenz

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prıme B450M-K 2
Amd Ryzen 5 5600
Galax Rtx 2060 Plus
Dostlar lise 1'e gectim bu sene, bir meslek ve ticaret lisesi okulda sadece bilişim halkla ilişkiler pazarlama ve muhasebe vardı, benim kafama en cok bilişim yatmıstı tabii ki ama mudur cok zor, sınıfta kalırsın, gecemezsin diye soyleyince de korkmustum. Dun de bilişim hocaları geldi, bölümün dışarıdan soylendigi kadar zor olmadıgını, zorlandıgımız her yerde bizlere yardım edeceklerini soylediler ayrıyeten bu sene puana bakmayacaklarını sadece ilgisi olanları istediklerini soylediler, ben de kagıtları bugün verdim; 1 bilişim, 2 pazarlama, 3 muhasebe, 4 halkla ilişkiler yazdım sizce bilişim yazarak iyi mi ettim kötü mü, dedikleri kadar zor mu?

İgli alanın nedir? Bilgisayarlarla aran nasıldır? 3 sene bilişim bölümünde okudum bölüm dersleri fazlasıyla keyifli geçmişti bilgisayar kullanan biri olarak tek kötü şey bölümdeki biglisayar bilmeyen diger elemanlara yardım etmek vs. olarak geçmişti bende eger ilgi alanın bilgisayar degilse kesinlikle kötü bir tercih derim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…