ReynTR Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #1 Bu sene liseye başlıyorum. Bilişim teknolojileri bölümüne girmeyi düşünüyorum. Teknoloji ile aram iyi diye. Hangi dersler var? Matematik, Türkçe vs. bu dersleri görür müyüm? Bu bölümde olan kişiler yardım ederse çok sevinirim
Bu sene liseye başlıyorum. Bilişim teknolojileri bölümüne girmeyi düşünüyorum. Teknoloji ile aram iyi diye. Hangi dersler var? Matematik, Türkçe vs. bu dersleri görür müyüm? Bu bölümde olan kişiler yardım ederse çok sevinirim
LonelyDarkSide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 1.315 Çözümler 9 26 Haziran 2023 #2 Seçilir fakat Web tasarım öğretilecekse pekte bir seni kendini geliştireceğini düşünmüyorum.
ReynTR Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #3 LonelyDarkSide dedi: Seçilir fakat web tasarım öğretilecekse pek de bir seni kendini geliştireceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Web tasarım değil yazılım ve donanım. Son düzenleme: 26 Haziran 2023
LonelyDarkSide dedi: Seçilir fakat web tasarım öğretilecekse pek de bir seni kendini geliştireceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Web tasarım değil yazılım ve donanım.