aseiuzmein Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 541 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar iyi günler. Bu sene kimyadan kaldım gibi görünüyor ama genel ortalamam 85'in üzerinde. Bu durum belge almama engel midir?
Arkadaşlar iyi günler. Bu sene kimyadan kaldım gibi görünüyor ama genel ortalamam 85'in üzerinde. Bu durum belge almama engel midir?
sametmisadimglb Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 156 Çözümler 2 5 Haziran 2024 #2 aseiuzmein dedi: Arkadaşlar iyi günler. Bu sene kimyadan kaldım gibi görünüyor ama genel ortalamam 85'in üzerinde. Bu durum belge almama engel midir? Genişletmek için tıkla... Alamazssın.
aseiuzmein dedi: Arkadaşlar iyi günler. Bu sene kimyadan kaldım gibi görünüyor ama genel ortalamam 85'in üzerinde. Bu durum belge almama engel midir? Genişletmek için tıkla... Alamazssın.
MudaeBot Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 627 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #3 aseiuzmein dedi: Arkadaşlar iyi günler. Bu sene kimyadan kaldım gibi görünüyor ama genel ortalamam 85'in üzerinde. Bu durum belge almama engel midir? Genişletmek için tıkla... Engeldir hocam.
aseiuzmein dedi: Arkadaşlar iyi günler. Bu sene kimyadan kaldım gibi görünüyor ama genel ortalamam 85'in üzerinde. Bu durum belge almama engel midir? Genişletmek için tıkla... Engeldir hocam.
E EKD552 Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 1.046 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #4 Alamazsın.
7 791687 Femtopat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 86 5 Haziran 2024 #5 aseiuzmein dedi: Arkadaşlar iyi günler. Bu sene kimyadan kaldım gibi görünüyor ama genel ortalamam 85'in üzerinde. Bu durum belge almama engel midir? Genişletmek için tıkla... Alamazsın.
aseiuzmein dedi: Arkadaşlar iyi günler. Bu sene kimyadan kaldım gibi görünüyor ama genel ortalamam 85'in üzerinde. Bu durum belge almama engel midir? Genişletmek için tıkla... Alamazsın.