g0atsanji Picopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #1 Park Müdürü Benson dedi: Bu olay, sadece bir seneliğe mahsus oluyor ve anlamsız tercihleri önlemek için var. Sınava girdikten sonraki sene geçerli, ondan sonraki sene OBP yarıya düşmüyor ve kırık OBP ciddi anlamda etkiliyor. Buna da dikkat edin derim. Genişletmek için tıkla... Şu an lisede okuyorum ve yıl içinde sadece matematikten kaldım. OBP ikiye bölünmez değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2025
Park Müdürü Benson dedi: Bu olay, sadece bir seneliğe mahsus oluyor ve anlamsız tercihleri önlemek için var. Sınava girdikten sonraki sene geçerli, ondan sonraki sene OBP yarıya düşmüyor ve kırık OBP ciddi anlamda etkiliyor. Buna da dikkat edin derim. Genişletmek için tıkla... Şu an lisede okuyorum ve yıl içinde sadece matematikten kaldım. OBP ikiye bölünmez değil mi?
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #2 Hayır, olmuyor. O durum sadece YKS için geçerli. YKS tercihi yapıp, üniversite kazandıktan sonraki bir sene geçerli. Sonraki yıl geçerli değil.
Hayır, olmuyor. O durum sadece YKS için geçerli. YKS tercihi yapıp, üniversite kazandıktan sonraki bir sene geçerli. Sonraki yıl geçerli değil.