MaxCaulfield Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 432 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #1 9.sınıfa geçtim, Anadolu lisesinde okuyorum. Sınıfımda bir sürü kötü tipler var o yüzden pek iyi bir sınıf değil neyse ben 1 tane kıza aşık oldum ama hiç konuşamadık. İsmimi bile bilmiyor olabilir onla nasıl konuşabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2022
9.sınıfa geçtim, Anadolu lisesinde okuyorum. Sınıfımda bir sürü kötü tipler var o yüzden pek iyi bir sınıf değil neyse ben 1 tane kıza aşık oldum ama hiç konuşamadık. İsmimi bile bilmiyor olabilir onla nasıl konuşabilirim?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 14 Eylül 2022 #2 Arkadaş olmaya çalışabilirsin onla. Utanma, sen konuşmaya cesaret edemezsin. Gider bir başkası konuşur, kız gider.
Arkadaş olmaya çalışabilirsin onla. Utanma, sen konuşmaya cesaret edemezsin. Gider bir başkası konuşur, kız gider.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 14 Eylül 2022 #3 Dostum bir tavsiye sakin reddilmek korkusu yuzunden geç davranma sen yapmazsan hep baskalari bir adim atacaktir.
Dostum bir tavsiye sakin reddilmek korkusu yuzunden geç davranma sen yapmazsan hep baskalari bir adim atacaktir.