Lisede bıyık ve telefon yasak mı?

MacMellon

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yarın liseye geçiyorum. 9.sınıfta telefon getirmek ve bıyık bırakmak yasak mıdır?

Tamamen okuldan okula değişiyor, telefonları toplayan okullarda var toplamayan okullarda. Bıyık ve sakal konusunda ama neredeyse bütün okullar izin vermez.

Telefon mevzusu okuldan okula değişken
Bıyıkta eğer böyle baya belirginse kestirmen zorunlu onun dışı pek bişey olmaz.

Merhaba, yarın liseye geçiyorum. 9.sınıfta telefon getirmek ve bıyık bırakmak yasak mıdır?

Telefon yasagı okuldan okula degişir, bizim okul biraz uzakda kaldıgı için okul getirmeye izin veriyordu ama toplayıp çıkışda veriyorlardı. Bazı okullarda getirmek direkt yasak onu okula sorman gerek. Bıyıkda çogu okulda sert karşılanıyor.

Değişiyor sen kafana göre git, duruma göre şekil alırsın. Başarılar

Bazı okullarda telefon serbest olabiliyor. Bıyık ise çoğu okulda yasaktır. Kuralları size söylerler ona göre diğer günler gidersin.

Okuldan okula değişir bizde bıyık sakal yasaktı, ancak telefon yasak değildi derste kutuya koyup teneffüste alıyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…