Lisede boş kontenjan nasıl açtırılır?

Specyt

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben Anadolu lisesinden meslek lisesine geçtim çok pişman oldum gittiğim okulun ortamı çok kötüymüş. Eski okuluman nakil aldırmak için kontejanlara baktım 0 kişi gözüküyor. Dün 10.sınıflara 0 kişilik kontejan varken bugün 27 kişi olmuş ama 9.sınıflar hala 0 olarak gözüküyor. (Okuldan ayrıldıktan sonra 6-7 kişi daha benimle beraber gitmiş fakat yerimize kimse gelmemiş)

Merhaba ben Anadolu lisesinden meslek lisesine geçtim çok pişman oldum gittiğim okulun ortamı çok kötüymüş. Eski okuluman nakil aldırmak için kontejanlara baktım 0 kişi gözüküyor. Dün 10.sınıflara 0 kişilik kontejan varken bugün 27 kişi olmuş ama 9.sınıflar hala 0 olarak gözüküyor. (okuldan ayrıldıktan sonra 6-7 kişi daha benimle beraber gitmiş fakat yerimize kimse gelmemiş)

Ekstradan açtıramazsınız sistemde ne varsa o.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben Anadolu lisesinden meslek lisesine geçtim çok pişman oldum gittiğim okulun ortamı çok kötüymüş. Eski okuluman nakil aldırmak için kontejanlara baktım 0 kişi gözüküyor. Dün 10.sınıflara 0 kişilik kontejan varken bugün 27 kişi olmuş ama 9.sınıflar hala 0 olarak gözüküyor. (okuldan ayrıldıktan sonra 6-7 kişi daha benimle beraber gitmiş fakat yerimize kimse gelmemiş)

Ben de kontenjan açtırmak için gitmiştim ama hiçbir şey yapamayacaklarını ve MEB'in yönettiğini gösterdiler.

Eski sınıfınızdan bir arkadaşınızı şu anki okulunuzu ballı ballı öve öve anlatıp, heveslendirip yanınıza nakil ettirebilirseniz ondan boşa kalan yere siz geçebilirsiniz.
Hocam banada aynısı yaptılar fakat benim yerime veya okuldan ayrılan kişilerin yerine kimse geçmemiş yani şu an boş kontejan okulda var fakat gözükmüyor meb bir şey yapa bilir mi?

Merhaba, lise değiştirdim eski liseme dönmek istiyorum fakat adım eski okulda hala gözüküyor bu 3-4 arkadaşım dahil. Müdürle bugün konuştum bizim yapabileceğmiz bir şey yok sisteme düşmesi lazım dedi. Tahminen ne zaman düşer?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı