Lisede çantamı çaldılar

By Ghost

Hectopat
Yer
TR
Hayatımda ilk defa böyle bir olay yaşadım teneffüs için 15 dk aşagıya indim çıktığımda sınıfta çantam yoktu. Aradım ancak bulamadım. Sonra müdüre gittim tam kapıya kamere bakmasına rağmen çok takmadı geçiştirdi üstelik sanki ben deliyim çantayı sen kaybettin dedi kısaca geçiştirdi. Velim geldi yine çok takmadılar çantamı istemiyorum yapanı bulmak istiyorum. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Karakola gidin ve polislere okulda çantanızın çalındığını, okul yönetiminin ise kamera kayıtlarına bakmadığını belirtin. Polislere de kameraya bakamazsınız demezler diye düşünüyorum.

Arkadaşlarından biri falan şaka yapmak istemiş olabilir mi? Eğer öyle değilse peşine düşmek lazım. Ayrıca o müdürüde ne kadar yer varsa her yere verin. Yan gelip yatıyor, ülkede onun mesleği için çalışıp atanamayanlar var.

Arkadaşlarından biri falan şaka yapmak istemiş olabilir mi? Eğer öyle değilse peşine düşmek lazım. Ayrıca o müdürüde ne kadar yer varsa heryere verin. Yan gelip yatıyor, ülkede onun mesleği için çalışıp atanamayanlar var.
Bir kere bir arkadaşım diğer arkadaşıma şaka yapmak amacı ile kutudan telefonunu almıştı müdür yardımcısının odasına götürülmeden, o da eve giderken yolda düşürüp ekranı güzel bir parçalamıştı. Kız da bir güzel çocuğu parçalamıştı gerçi. Arkadaşta olsa böyle bir şey sıkıntı, müdürü şikayet etmelisiniz.

Hayatımda ilk defa böyle bir olay yaşadım teneffüs için 15 dk aşagıya indim çıktığımda sınıfta çantam yoktu. Aradım ancak bulamadım. Sonra müdüre gittim tam kapıya kamere bakmasına rağmen çok takmadı geçiştirdi üstelik sanki ben deliyim çantayı sen kaybettin dedi kısaca geçiştirdi. Velim geldi yine çok takmadılar çantamı istemiyorum yapanı bulmak istiyorum. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Çantanın içinde değerli bir şey yoksa veya çanta pahalı bir çanta değilse çalınmasının 2 sebebi var ya arkadaşların şaka olsun diye yaptı ya da hasmın falan çaldı eğer okulda hasmın çoksa ondan olabilir. Ama tabi kamera kayıtları olmadan kimsenin günahını alma.

Bir kere bir arkadaşım diğer arkadaşıma şaka yapmak amacı ile kutudan telefonunu almıştı müdür yardımcısının odasına götürülmeden, o da eve giderken yolda düşürüp ekranı güzel bir parçalamıştı. Kız da bir güzel çocuğu parçalamıştı gerçi. Arkadaşta olsa böyle bir şey sıkıntı, müdürü şikayet etmelisiniz.

Telefon işi sıkıntı hocam zaten kırlıabilir. Parasını falan verdimi arkadaş telefonun? Ya da özür falan anlaştılar mı? :d çanta o kadar da sıkıntı değil içinde bir şey yoksa.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şakasına telefonu alıp götürmek ne yahu nasıl arkadaşlıklar kuruyorsunuz siz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı