Lisede derslerde kafanın başka yerde olması

Osmanstarnge

Femtopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar liseye yeni geçtim şu an 9 oldum ama 1 gram alışamadım dersler desek hiçbir şey anlamıyorum kafam Full başka yerlerde ders 40 dakika 35 dakika sın da kafam hep başka yerlerde yardımcı olursanız sevinirim.

Bu sadece ders konusunda mı böyle yoksa günlük hayatında da bir şeye odaklanmakta zorluk mu çekiyorsunuz?

@Osmanstarnge

Ders konusunda böyle Günlük hayatta Allah'a şükür bi zorluğum yok
Daha okul açılalı çok uzun zaman olmadı bu sadece lisede değil üniversitede de yaşayabileceğin sorunlardan biri kardeşim. Biraz daha olduğun ortama adapte olmaya çalışmak gerekiyor. Ortaokuldan yeni bir ortama geçtiğin için psikolojik olarak kendini yabancı hissediyor olabilirsin.

Derslerine zorunlu gözüyle bakarsan odaklanman daha kolay olur diye düşünüyorum. Dinlesen de dinlemesen de orada 40dk bulunacaksın, dinlersen senin kârına. (ki ileride pişman olacaksın eğer dinlemezsen, bende 9-10 konularını dinlemediğim için şuan birşey yapamıyorum)

Zaten Zorunlu gözüyle bakıyorum ama olmuyo Kafam hep başka yerde

Bu başka yer örneğin neresi? Telefon vb.. mi?
Aklına gelebilecek herşey Telefon olabilir İzlediğim filmler Gelecek teki hayellerim Fln Daha Aklıma şu anlık gelmiyo Yani Aklına gelebilecek herşey Saçm sapan şeyler Aklıma Takılıyo Sonra bi bakıyom Tüm Dersi Kaçırmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…