Lisede dersten kalmak nedir?

Selamlar, ben sınavla alan Anadolu lisesi 9. sınıf öğrencisiyim. Lisede dersten kalmak ne demek, dersten nasıl kalınır, kalınca ne olur?
Ve nasıl sınıfta kalınır?

Bu konuda yeterince bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum aklına takılan ne olursa yardımcı oluruz.

Bu konuda yeterince bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum aklına takılan ne olursa yardımcı oluruz.

Arkadaşlar benim ilk dönem ortalamam 68 şimdiki ikinci dönem ortalamam 37 kalıyor muyum geçiyor muyum? 9. sınıfım Anadolu lisesi.
Arkadaşlar benim ilk dönem ortalamam 68 şimdiki ikinci dönem ortalamam 37 kalıyomuyum geçiyomuyum 9.sınıfım anadolu lisesi
Arkadaşlar benim ilk dönem ortalamam 68 şimdiki ikinci dönem ortalamam 37 kalıyomuyum geçiyomuyum 9.sınıfım anadolu lisesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…