Frzoom Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #11 KathaKulli dedi: Selamlar, ben sınavla alan Anadolu lisesi 9. sınıf öğrencisiyim. Lisede dersten kalmak ne demek, dersten nasıl kalınır, kalınca ne olur? Ve nasıl sınıfta kalınır? Genişletmek için tıkla... Bu konuda yeterince bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum aklına takılan ne olursa yardımcı oluruz.
KathaKulli dedi: Selamlar, ben sınavla alan Anadolu lisesi 9. sınıf öğrencisiyim. Lisede dersten kalmak ne demek, dersten nasıl kalınır, kalınca ne olur? Ve nasıl sınıfta kalınır? Genişletmek için tıkla... Bu konuda yeterince bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum aklına takılan ne olursa yardımcı oluruz.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.742 Makaleler 2 Çözümler 14 30 Eylül 2021 #12 KathaKulli dedi: Peki kaç alınca o dersten kalıyorsun? (0-1-2-3-4-5?) Genişletmek için tıkla... 1 alırsan kalma şansın var.
KathaKulli dedi: Peki kaç alınca o dersten kalıyorsun? (0-1-2-3-4-5?) Genişletmek için tıkla... 1 alırsan kalma şansın var.
A Arfa Yoctopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #13 Frzoom dedi: Bu konuda yeterince bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum aklına takılan ne olursa yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar benim ilk dönem ortalamam 68 şimdiki ikinci dönem ortalamam 37 kalıyor muyum geçiyor muyum? 9. sınıfım Anadolu lisesi. Frzoom dedi: Bu konuda yeterince bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum aklına takılan ne olursa yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar benim ilk dönem ortalamam 68 şimdiki ikinci dönem ortalamam 37 kalıyomuyum geçiyomuyum 9.sınıfım anadolu lisesi Frzoom dedi: Bu konuda yeterince bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum aklına takılan ne olursa yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar benim ilk dönem ortalamam 68 şimdiki ikinci dönem ortalamam 37 kalıyomuyum geçiyomuyum 9.sınıfım anadolu lisesi
Frzoom dedi: Bu konuda yeterince bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum aklına takılan ne olursa yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar benim ilk dönem ortalamam 68 şimdiki ikinci dönem ortalamam 37 kalıyor muyum geçiyor muyum? 9. sınıfım Anadolu lisesi. Frzoom dedi: Bu konuda yeterince bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum aklına takılan ne olursa yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar benim ilk dönem ortalamam 68 şimdiki ikinci dönem ortalamam 37 kalıyomuyum geçiyomuyum 9.sınıfım anadolu lisesi Frzoom dedi: Bu konuda yeterince bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum aklına takılan ne olursa yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar benim ilk dönem ortalamam 68 şimdiki ikinci dönem ortalamam 37 kalıyomuyum geçiyomuyum 9.sınıfım anadolu lisesi