Çözüldü Lisede devamsızlık 5'i geçerse takdir teşekkür alınır mı?

• Konuyu başlatan 573734
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 11.621
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

573734

Decipat
Makaleler
3
Lise için kalktı mı hocam bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Evet, liselerde bu sistem kaldırıldı. Özürsüz 5 günü aşsanız da takdir/teşekkür belgesi alabiliyorsunuz. Ortaöğretim kurumları yönetmeliği madde 160'a bakabilirsiniz.

Evet, liselerde bu sistem kaldırıldı. Özürsüz 5 günü aşsanız da takdir/teşekkür belgesi alabiliyorsunuz. Ortaöğretim kurumları yönetmeliği madde 160'a bakabilirsiniz.

Çözüm
Artı -1 Eksi
@573734, konuya geri dönüş sağlar mısınız? Sorununuz çözüldü mü?

Bugün müdür bize 5 gün özürsüzü aşarsak belge alamayacağımızı söylemişti, bu bilgiden emin misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Jukas, eminim. Ortaöğretim kurumları yönetmeliği madde 160'a bakabilirsiniz. Yönetmelik değişti. Güncel yönetmeliğe göre bu şekilde. Ayrıca eski sisteme göre özürsüz 5 günü aşınca takdir ve teşekkür belgesi alamıyordunuz, onur belgesi alabiliyordunuz. Tamamıyla belge alınmıyordu demek yanlış olacaktır.

Emin olmak açısından soruyorum yanlış anlamayın lütfen. Bu yönetmelik 10.sınıflarada geçerli değil mi?

Sorun değil, evet geçerli. Müdürünüze yönetmeliğin değiştiğini söyleyebilirsiniz. Muhtemelen haberi bile yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…