Lisede devamsızlık aktarma kalktı mı?

Umut TOSUNn

Hectopat
Merhaba, 12.5 gün özürsüz devamsızlığım var bunu özürlüye aktarmak istiyorum fakat bazı hocalar bunun kalktığını söylüyor.

Merhaba, 12.5 gün özürsüz devamsızlığım var bunu özürlüye aktarmak istiyorum fakat bazı hocalar bunun kalktığını söylüyor.

Eğer devamsızlık yapıldıktan bir hafta içinde velinizle beraber okul yönetimine başvurursanız devamsızlıklarınızı özürlüye aktarabilirsiniz.

Ek olarak müdür yardımcısı son ay ailenle gelmemin daha doğru olduğunu söyledi ama diğer hocalar bugün söylediğinden içime bir şüphe düştü.

Ek olarak müdür yardımcısı son ay ailenle gelmemin daha doğru olduğunu söyledi ama diğer hocalar bugün söylediğinden içime bir şüphe düştü.

Bence çok geçmeden ailenle gidip sildirmelisin.

Aktarabilirsiniz. Ayrıca bu hafta içinde olması lazım değil ben 2 ay önceki devamsızlıklarımı sildirmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…