U Umut TOSUNn Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 491 Çözümler 2 24 Şubat 2025 #1 Merhaba, 12.5 gün özürsüz devamsızlığım var bunu özürlüye aktarmak istiyorum fakat bazı hocalar bunun kalktığını söylüyor.
Merhaba, 12.5 gün özürsüz devamsızlığım var bunu özürlüye aktarmak istiyorum fakat bazı hocalar bunun kalktığını söylüyor.
Warlockk60 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 452 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #2 Umut TOSUNn dedi: Merhaba, 12.5 gün özürsüz devamsızlığım var bunu özürlüye aktarmak istiyorum fakat bazı hocalar bunun kalktığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Eğer devamsızlık yapıldıktan bir hafta içinde velinizle beraber okul yönetimine başvurursanız devamsızlıklarınızı özürlüye aktarabilirsiniz.
Umut TOSUNn dedi: Merhaba, 12.5 gün özürsüz devamsızlığım var bunu özürlüye aktarmak istiyorum fakat bazı hocalar bunun kalktığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Eğer devamsızlık yapıldıktan bir hafta içinde velinizle beraber okul yönetimine başvurursanız devamsızlıklarınızı özürlüye aktarabilirsiniz.
U Umut TOSUNn Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 491 Çözümler 2 24 Şubat 2025 #3 Warlockk60 dedi: Eğer devamsızlık yapıldıktan bir hafta içinde velinizle beraber okul yönetimine başvurursanız devamsızlıklarınızı özürlüye aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Geçen sene böyle bir kural yoktu yeni mi geldi.
Warlockk60 dedi: Eğer devamsızlık yapıldıktan bir hafta içinde velinizle beraber okul yönetimine başvurursanız devamsızlıklarınızı özürlüye aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Geçen sene böyle bir kural yoktu yeni mi geldi.
Warlockk60 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 452 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #4 Umut TOSUNn dedi: Geçen sene böyle bir kural yoktu yeni mi geldi. Genişletmek için tıkla... Yeni geldi sanırım ben sormak için müdür yardımcısına gittiğimde bir hafta geçmeden sildirmem gerektiğini söyledi.
Umut TOSUNn dedi: Geçen sene böyle bir kural yoktu yeni mi geldi. Genişletmek için tıkla... Yeni geldi sanırım ben sormak için müdür yardımcısına gittiğimde bir hafta geçmeden sildirmem gerektiğini söyledi.
U Umut TOSUNn Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 491 Çözümler 2 24 Şubat 2025 #5 Umut TOSUNn dedi: Merhaba, 12.5 gün özürsüz devamsızlığım var bunu özürlüye aktarmak istiyorum fakat bazı hocalar bunun kalktığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Ek olarak müdür yardımcısı son ay ailenle gelmemin daha doğru olduğunu söyledi ama diğer hocalar bugün söylediğinden içime bir şüphe düştü.
Umut TOSUNn dedi: Merhaba, 12.5 gün özürsüz devamsızlığım var bunu özürlüye aktarmak istiyorum fakat bazı hocalar bunun kalktığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Ek olarak müdür yardımcısı son ay ailenle gelmemin daha doğru olduğunu söyledi ama diğer hocalar bugün söylediğinden içime bir şüphe düştü.
Warlockk60 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 452 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #6 Umut TOSUNn dedi: Ek olarak müdür yardımcısı son ay ailenle gelmemin daha doğru olduğunu söyledi ama diğer hocalar bugün söylediğinden içime bir şüphe düştü. Genişletmek için tıkla... Bence çok geçmeden ailenle gidip sildirmelisin.
Umut TOSUNn dedi: Ek olarak müdür yardımcısı son ay ailenle gelmemin daha doğru olduğunu söyledi ama diğer hocalar bugün söylediğinden içime bir şüphe düştü. Genişletmek için tıkla... Bence çok geçmeden ailenle gidip sildirmelisin.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.189 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Şubat 2025 #7 Umut TOSUNn dedi: Merhaba, 12.5 gün özürsüz devamsızlığım var bunu özürlüye aktarmak istiyorum fakat bazı hocalar bunun kalktığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Aktarabilirsiniz. Ayrıca bu hafta içinde olması lazım değil ben 2 ay önceki devamsızlıklarımı sildirmistim.
Umut TOSUNn dedi: Merhaba, 12.5 gün özürsüz devamsızlığım var bunu özürlüye aktarmak istiyorum fakat bazı hocalar bunun kalktığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Aktarabilirsiniz. Ayrıca bu hafta içinde olması lazım değil ben 2 ay önceki devamsızlıklarımı sildirmistim.
U Umut TOSUNn Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 491 Çözümler 2 24 Şubat 2025 #8 Warlockk60 dedi: Bence çok geçmeden ailenle gidip sildirmelisin. Genişletmek için tıkla... Devamsızlık günleri çok aralıklı o yüzden biraz tereddüte düştüm.
Warlockk60 dedi: Bence çok geçmeden ailenle gidip sildirmelisin. Genişletmek için tıkla... Devamsızlık günleri çok aralıklı o yüzden biraz tereddüte düştüm.
Warlockk60 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 452 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #9 Umut TOSUNn dedi: Devamsızlık günleri çok aralıklı o yüzden biraz tereddüte düştüm. Genişletmek için tıkla... Müdür yardımcısına gidip sorabilirsin.
Umut TOSUNn dedi: Devamsızlık günleri çok aralıklı o yüzden biraz tereddüte düştüm. Genişletmek için tıkla... Müdür yardımcısına gidip sorabilirsin.