I iremnurr Femtopat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Ekim 2021 #1 Ben 9. sınıfım. Okula gitmedim ve 2 gün özürsüz devamsızlığım var. Keşke gitseydim, üşüttüğüm için gitmedim zaten. Lisede dönemlik olarak mı yeniliyorlar, yoksa yıllık mı ya da hiç mi yenilemiyorlar?
Ben 9. sınıfım. Okula gitmedim ve 2 gün özürsüz devamsızlığım var. Keşke gitseydim, üşüttüğüm için gitmedim zaten. Lisede dönemlik olarak mı yeniliyorlar, yoksa yıllık mı ya da hiç mi yenilemiyorlar?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2021 #2 Her sınıf için yıllık olarak yenileniyor. Yani devamsızlık hakkınız dönemlik değil, yıllıktır. 9. sınıftan 10. sınıfa geçtiğinizde devamsızlık o sınıf için (10. sınıf) sıfırlanacak. Son düzenleme: 21 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
Her sınıf için yıllık olarak yenileniyor. Yani devamsızlık hakkınız dönemlik değil, yıllıktır. 9. sınıftan 10. sınıfa geçtiğinizde devamsızlık o sınıf için (10. sınıf) sıfırlanacak.