Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 8 Mayıs 2022 #1 9. sınıfım 6.5 gün devamsızlığım var. 2 günü bu dönem. Ben bu devamsızlıkları sildirebilir miyim? Sildirebilirsem nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2022
9. sınıfım 6.5 gün devamsızlığım var. 2 günü bu dönem. Ben bu devamsızlıkları sildirebilir miyim? Sildirebilirsem nasıl?
patrikk Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 281 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pano Montörlüğü - Otomasyon 8 Mayıs 2022 #2 Sildirmekten kastınız özürsüz devamsızlığı özürlüye çevirmekse evet, bu mümkün. Ailen ile gidersen hiç sorgulamadan çevirirler. Devamsızlığı sildirme ise o işlem sanırım dilekçe ile oluyordu.
Sildirmekten kastınız özürsüz devamsızlığı özürlüye çevirmekse evet, bu mümkün. Ailen ile gidersen hiç sorgulamadan çevirirler. Devamsızlığı sildirme ise o işlem sanırım dilekçe ile oluyordu.
edreac Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 452 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #3 Hank J Wimbleton dedi: 9. sınıfım 6.5 gün devamsızlığım var. 2 günü bu dönem. Ben bu devamsızlıkları sildirebilir miyim? Sildirebilirsem nasıl? Genişletmek için tıkla... Özürsüzü özürlüye geçiriyorlar. Müdür yardımcısıyla bir konuş zaten sene sonuna yaklaşmadan onlar ailene haber veriyor gelip imza atıyorlar.
Hank J Wimbleton dedi: 9. sınıfım 6.5 gün devamsızlığım var. 2 günü bu dönem. Ben bu devamsızlıkları sildirebilir miyim? Sildirebilirsem nasıl? Genişletmek için tıkla... Özürsüzü özürlüye geçiriyorlar. Müdür yardımcısıyla bir konuş zaten sene sonuna yaklaşmadan onlar ailene haber veriyor gelip imza atıyorlar.
esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.244 Çözümler 6 8 Mayıs 2022 #4 patrikk dedi: Sildirmekten kastınız özürsüz devamsızlığı özürlüye çevirmekse evet, bu mümkün. Ailen ile gidersen hiç sorgulamadan çevirirler. Devamsızlığı sildirme ise o işlem sanırım dilekçe ile oluyordu. Genişletmek için tıkla... Bunu yazacaktım + geçmiş dönemdeki devamsızlıklar alınmıyor.
patrikk dedi: Sildirmekten kastınız özürsüz devamsızlığı özürlüye çevirmekse evet, bu mümkün. Ailen ile gidersen hiç sorgulamadan çevirirler. Devamsızlığı sildirme ise o işlem sanırım dilekçe ile oluyordu. Genişletmek için tıkla... Bunu yazacaktım + geçmiş dönemdeki devamsızlıklar alınmıyor.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 8 Mayıs 2022 #5 patrikk dedi: Sildirmekten kastınız özürsüz devamsızlığı özürlüye çevirmekse evet, bu mümkün. Ailen ile gidersen hiç sorgulamadan çevirirler. Devamsızlığı sildirme ise o işlem sanırım dilekçe ile oluyordu. Genişletmek için tıkla... Devamsızlık sınırları kaç gün hocam? Ayrıca özürsüzden özürlüye geçirmek için velimin konuşması yeter mi?
patrikk dedi: Sildirmekten kastınız özürsüz devamsızlığı özürlüye çevirmekse evet, bu mümkün. Ailen ile gidersen hiç sorgulamadan çevirirler. Devamsızlığı sildirme ise o işlem sanırım dilekçe ile oluyordu. Genişletmek için tıkla... Devamsızlık sınırları kaç gün hocam? Ayrıca özürsüzden özürlüye geçirmek için velimin konuşması yeter mi?
3 372204 Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 290 Çözümler 1 8 Mayıs 2022 #6 Bizde devamsızlık yaptığın günden itibaren 1 hafta içinde sildirebiliyorsun eğer 1 haftayı geçerse silmiyorlar bizde. Hank J Wimbleton dedi: Devamsızlık sınırları kaç gün hocam? Ayrıca özürsüzden özürlüye geçirmek için velimin konuşması yeter mi? Genişletmek için tıkla... Özürlü 20 özürsüz 10.5 Velinin gitmesi gerekiyor
Bizde devamsızlık yaptığın günden itibaren 1 hafta içinde sildirebiliyorsun eğer 1 haftayı geçerse silmiyorlar bizde. Hank J Wimbleton dedi: Devamsızlık sınırları kaç gün hocam? Ayrıca özürsüzden özürlüye geçirmek için velimin konuşması yeter mi? Genişletmek için tıkla... Özürlü 20 özürsüz 10.5 Velinin gitmesi gerekiyor
esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.244 Çözümler 6 8 Mayıs 2022 #7 Hank J Wimbleton dedi: Devamsızlık sınırları kaç gün hocam? Ayrıca özürsüzden özürlüye geçirmek için velimin konuşması yeter mi? Genişletmek için tıkla... Sınıfta kalmamak için özürsüz 10, toplam devamsızlık 30'u geçmeyecek.
Hank J Wimbleton dedi: Devamsızlık sınırları kaç gün hocam? Ayrıca özürsüzden özürlüye geçirmek için velimin konuşması yeter mi? Genişletmek için tıkla... Sınıfta kalmamak için özürsüz 10, toplam devamsızlık 30'u geçmeyecek.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 8 Mayıs 2022 #8 372204 dedi: Bizde devamsızlık yaptığın günden itibaren 1 hafta içinde sildirebiliyorsun eğer 1 haftayı geçerse silmiyorlar bizde. Özürlü 20 özürsüz 10.5 Velinin gitmesi gerekiyor Genişletmek için tıkla... Nerede yazıyor peki bu sınırlar. Ben 5 özürsüz 10 özürlü diye biliyordum yanlış biliyormuşum.
372204 dedi: Bizde devamsızlık yaptığın günden itibaren 1 hafta içinde sildirebiliyorsun eğer 1 haftayı geçerse silmiyorlar bizde. Özürlü 20 özürsüz 10.5 Velinin gitmesi gerekiyor Genişletmek için tıkla... Nerede yazıyor peki bu sınırlar. Ben 5 özürsüz 10 özürlü diye biliyordum yanlış biliyormuşum.
edreac Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 452 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #9 Hank J Wimbleton dedi: Nerede yazıyor peki bu sınırlar. Ben 5 özürsüz 10 özürlü diye biliyordum yanlış biliyormuşum. Genişletmek için tıkla... 5 özürsüzü geçerse takdir veya teşekkür belgesi alamıyorsunuz.
Hank J Wimbleton dedi: Nerede yazıyor peki bu sınırlar. Ben 5 özürsüz 10 özürlü diye biliyordum yanlış biliyormuşum. Genişletmek için tıkla... 5 özürsüzü geçerse takdir veya teşekkür belgesi alamıyorsunuz.
3 372204 Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 290 Çözümler 1 8 Mayıs 2022 #10 Hank J Wimbleton dedi: Nerede yazıyor peki bu sınırlar. Ben 5 özürsüz 10 özürlü diye biliyordum yanlış biliyormuşum. Genişletmek için tıkla... Benim şu an 8.5 eğer 2 gün daha gitmezsem kalıyorum ama özürlü hakkım var silebilirim.
Hank J Wimbleton dedi: Nerede yazıyor peki bu sınırlar. Ben 5 özürsüz 10 özürlü diye biliyordum yanlış biliyormuşum. Genişletmek için tıkla... Benim şu an 8.5 eğer 2 gün daha gitmezsem kalıyorum ama özürlü hakkım var silebilirim.