Lisede devamsızlık silinir mi?

Hank J Wimbleton

Hectopat
9. sınıfım 6.5 gün devamsızlığım var. 2 günü bu dönem. Ben bu devamsızlıkları sildirebilir miyim? Sildirebilirsem nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sildirmekten kastınız özürsüz devamsızlığı özürlüye çevirmekse evet, bu mümkün. Ailen ile gidersen hiç sorgulamadan çevirirler.

Devamsızlığı sildirme ise o işlem sanırım dilekçe ile oluyordu.

9. sınıfım 6.5 gün devamsızlığım var. 2 günü bu dönem. Ben bu devamsızlıkları sildirebilir miyim? Sildirebilirsem nasıl?

Özürsüzü özürlüye geçiriyorlar. Müdür yardımcısıyla bir konuş zaten sene sonuna yaklaşmadan onlar ailene haber veriyor gelip imza atıyorlar.

Bunu yazacaktım + geçmiş dönemdeki devamsızlıklar alınmıyor.

Devamsızlık sınırları kaç gün hocam? Ayrıca özürsüzden özürlüye geçirmek için velimin konuşması yeter mi?

Bizde devamsızlık yaptığın günden itibaren 1 hafta içinde sildirebiliyorsun eğer 1 haftayı geçerse silmiyorlar bizde.
Devamsızlık sınırları kaç gün hocam? Ayrıca özürsüzden özürlüye geçirmek için velimin konuşması yeter mi?

Özürlü 20 özürsüz 10.5
Velinin gitmesi gerekiyor

Bizde devamsızlık yaptığın günden itibaren 1 hafta içinde sildirebiliyorsun eğer 1 haftayı geçerse silmiyorlar bizde.

Özürlü 20 özürsüz 10.5
Velinin gitmesi gerekiyor
Nerede yazıyor peki bu sınırlar. Ben 5 özürsüz 10 özürlü diye biliyordum yanlış biliyormuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…