Lisede devamsızlık silme sınırı var mıdır?

Rixev

Hectopat
Merhaba, bugün belirli sebeplerden dolayi gidemedim, devamsizligim 11 gun olmus. Durumda velimi cagirip devamsizligi mi sildirebilir miyim? 2-3 defa gelmisti, bir sınırı var mi diye soracaktim.

İfadeler: AGI
30 gün sınırı var, 20 özürlü, 10 özürsüz. Devamsızlık silinmez özürlüye geçirilir.

Merhaba, bugün belirli sebeplerden dolayi gidemedim, devamsizligim 11 gun olmus. Durumda velimi cagirip devamsizligi mi sildirebilir miyim? 2-3 defa gelmisti, bir sınırı var mi diye soracaktim.

Özürlüye geçireceksen toplam hakkın dolana kadar yapabilirsin tamamen silme yok diye biliyorum varsa da 2-3 gün felandı galiba.

30 gün sınırı var, 20 özürlü, 10 özürsüz. Devamsızlık silinmez özürlüye geçirilir.

Yanlış. Toplam 30 gün olacak şekilde, özürsüz de 10 günü aşmayacak şekilde sınır var. Özürlü isterse 25 de olur, 30 da. Özürsüz 5 gün ya da 0 gün olursa özürlünün 25-30 gün olmasında sorun yok.

Devamsızlık silme diye bir şey de yok. Resmiyette olan bir şey değil. Yapılmamalı. Özürlüye geçirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…