Çözüldü Lisede devamsızlık tam 30 günde sınıfta kalınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Washy

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel İ3 12. Nesil 16 GB RAM RTX 3060
Devamsizligim toplam 30 gun oldu sinifta kalir miyim?

Çözüm
Total devamsızlıktan bahsediyorsanız hayır, kalmıyorsunuz. Fakat bu 30 gün toplam devamsızlıkta, özürsüz devamsızlık 10 günü geçtiyse kalırsınız. Geçmediyse endişe edilecek bir şey yok.
Hocam 30 olunca kalir miyim diye sordum.

"Devamsizligim toplam 30 gun oldu sinifta kalir miyim?"
Böyle sormuşsunuz. Her neyse, dediğim gibi tam 30 günde kalınmıyor. 30 günü aştığında kalınıyor.

Tam 30 gün olduğunda kalmazsınız. 10 gün özürsüz, toplam 30 gün hakkınız var. 30.5 olursa kalırsınız.

Tam 30 gün olduğunda kalmazsınız. 10 gün özürsüz, toplam 30 gün hakkınız var. 30.5 olursa kalırsınız.

Anladim teşekkür ederim.

"Devamsizligim toplam 30 gun oldu sinifta kalir miyim?"
Böyle sormuşsunuz. Her neyse, dediğim gibi tam 30 günde kalınmıyor. 30 günü aştığında kalınıyor.

Tam emin olmak icin oyle acmistim kusura bakmayin.

12. Sınıfım devamsızlığım toplam 36 gün ama şuan 30 gün daha girilmedi yani derslerden geçiyorum ama devamsızlıktan kalır mıyım

12. sınıfım devamsızlığım toplam 36 gün ama şu an 30 gün daha girilmedi yani derslerden geçiyorum ama devamsızlıktan kalır mıyım?

Sistemde 30 gozukuyorsa kalmazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…