Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 15 Şubat 2022 #1 Merhaba, okulum uzak ve ulaşım sorunu yaşayıp her zaman bilinçsizce geç kaldım, birçok defa hastalıktan dolayı da gidemedim. Açık öğretim kaydı bitmiş bulunmakta, okula gitmenin bana bir yararı var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2022
Merhaba, okulum uzak ve ulaşım sorunu yaşayıp her zaman bilinçsizce geç kaldım, birçok defa hastalıktan dolayı da gidemedim. Açık öğretim kaydı bitmiş bulunmakta, okula gitmenin bana bir yararı var mı?
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.316 Makaleler 2 Çözümler 19 15 Şubat 2022 #2 Veliniz gelip sildirebiliyor neden hemen bırakmayı düşündünüz okulu?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.218 Makaleler 3 Çözümler 61 15 Şubat 2022 #3 Devamsızlığını tam olarak buraya yazar mısın?
Turbox Sevdalisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.861 Çözümler 16 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NCR Trooper 15 Şubat 2022 #4 gods of 999 dedi: Veliniz gelip sildirebiliyor neden hemen bırakmayı düşündünüz okulu? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim devamsızlık silinmiyor. İzinsiz devamsızlık izinliye çevriliyor.
gods of 999 dedi: Veliniz gelip sildirebiliyor neden hemen bırakmayı düşündünüz okulu? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim devamsızlık silinmiyor. İzinsiz devamsızlık izinliye çevriliyor.
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.316 Makaleler 2 Çözümler 19 15 Şubat 2022 #5 Turbox Sevdalisi dedi: Benim bildiğim devamsızlık silinmiyor. İzinsiz devamsızlık izinliye çevriliyor. Genişletmek için tıkla... Siliniyor hocam arkadaşımın ilk dönem 11 gündü hepsini velisi gelerek özürlü kısmına transfer ettiler ayrietten sildirenler de var.
Turbox Sevdalisi dedi: Benim bildiğim devamsızlık silinmiyor. İzinsiz devamsızlık izinliye çevriliyor. Genişletmek için tıkla... Siliniyor hocam arkadaşımın ilk dönem 11 gündü hepsini velisi gelerek özürlü kısmına transfer ettiler ayrietten sildirenler de var.
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 15 Şubat 2022 #6 Turbox Sevdalisi dedi: Benim bildiğim devamsızlık silinmiyor. İzinsiz devamsızlık izinliye çevriliyor. Genişletmek için tıkla... Belli sebepler varsa silinebilir.
Turbox Sevdalisi dedi: Benim bildiğim devamsızlık silinmiyor. İzinsiz devamsızlık izinliye çevriliyor. Genişletmek için tıkla... Belli sebepler varsa silinebilir.
Turbox Sevdalisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.861 Çözümler 16 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NCR Trooper 15 Şubat 2022 #7 gods of 999 dedi: Siliniyor hocam arkadaşımın ilk dönem 11 gündü hepsini velisi gelerek özürlü kısmına transfer ettiler ayrietten sildirenler de var. Genişletmek için tıkla... Kısacı dedi: Belli sebepler varsa silinebilir. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyordum. Sınıf öğretmenimiz devamsızlık sildirmek diye bir şey yok demişti. O yüzden öyle düşündüm.
gods of 999 dedi: Siliniyor hocam arkadaşımın ilk dönem 11 gündü hepsini velisi gelerek özürlü kısmına transfer ettiler ayrietten sildirenler de var. Genişletmek için tıkla... Kısacı dedi: Belli sebepler varsa silinebilir. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyordum. Sınıf öğretmenimiz devamsızlık sildirmek diye bir şey yok demişti. O yüzden öyle düşündüm.
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.316 Makaleler 2 Çözümler 19 15 Şubat 2022 #8 Turbox Sevdalisi dedi: Bunu bilmiyordum. Sınıf öğretmenimiz devamsızlık sildirmek diye bir şey yok demişti. O yüzden öyle düşündüm. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam babanız veya anneniz gelsin silerler.
Turbox Sevdalisi dedi: Bunu bilmiyordum. Sınıf öğretmenimiz devamsızlık sildirmek diye bir şey yok demişti. O yüzden öyle düşündüm. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam babanız veya anneniz gelsin silerler.
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 15 Şubat 2022 #9 gods of 999 dedi: Veliniz gelip sildirebiliyor neden hemen bırakmayı düşündünüz okulu? Genişletmek için tıkla... 30 günü geçtim...
gods of 999 dedi: Veliniz gelip sildirebiliyor neden hemen bırakmayı düşündünüz okulu? Genişletmek için tıkla... 30 günü geçtim...
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.316 Makaleler 2 Çözümler 19 15 Şubat 2022 #10 Mr. Ahmedov dedi: 30 günü geçtim... Genişletmek için tıkla... Hmm yani buradan pek fazla yorum yapamam aileniz ile okula gidip bir konuşun illaki bir çözümü vardır hemen okulu bırakayım falan demeyin.
Mr. Ahmedov dedi: 30 günü geçtim... Genişletmek için tıkla... Hmm yani buradan pek fazla yorum yapamam aileniz ile okula gidip bir konuşun illaki bir çözümü vardır hemen okulu bırakayım falan demeyin.