Lisede devamsızlıktan sınıfta kalınır mı?

Heyet raporu aldığın an her türlü kayıt dondurma yaparlar 1 sene boyunca ve 1 senin sonunda heyet; durumu iyi örgün eğitim görebilir yazısı verdiğin de okuluna devam edebilirsin. Yani çözümün ne yazık ki heyet değil 1 sene kayıp yaşarsın.

Heyet raporu almalısın yani 3 doktordan imzalı bir belge fizik tedavi rapor vermiyorsa o zaman o şikâyete bakan bölüme gitmelisin. Benim bildiğim beyin ve sinir cerrahisi bakıyor ama emin değilim ben almıştım heyet raporu tırnak batmasıdan sana da verirler eğer alamazsan artık müdür yardımcılarına gidiceksin konuşucan bu arada bu heyet raporu sadece özürlü devamsızlık'ta geçerli yani 60 gün falan oluyor.

Kalırsın.

Geçmiş olsun dostum. Müdürlerle iletişimde olduğun sürece, kendi "yaramaz"lığın olmadığı sürece devamsızlıktan kalman çok zor. İnan kalması gereken onlarca insan tanıdım ama öğretmenler bolca tolerans gösteriyorlar özel durumlar için.

Ben ameliyat olmustum elimden dolayi serce parmagima 2 tane tel takildi heyet raporu verilmedi (istesem verirlerdi bilmiyordum) ama okul ile konustum onlarda devamsizlik yazmamisti sinavlara gittim girdim yok da yazilmadim ekstra olarak mudur ile husumetin yok ise benim 35 gun devamsizligim olmustu 11. sinifta ben yine soylemistim 29a indirmislerdi faaliyet falan yazmislardi boyle seyler oluyor deneyebilirsin

Sürekli hastalıklar ve okula gelmeye engel olan hastalık/rahatsızlık için doktorunuza başvurup hastalığınız la ilgili bir rapor almanız lazım. Raporu okula verirseniz özürlü devamsızlık süresi 20günden 60 güne kadar çıkabiliyor. Ayrıca devamsızlığıda sildirebiliyorsunuz. İlgili müdür yardımcına başvur. Ailenle birlikte gitmeyi unutma yoksa dikkate almayabilir. Sonuçta veli gelince yavru kediye dönüyorlar.

Peki yarın ailemle beraber müdürle konuşacağım.

Alakası yok hocam. arkadaşım 30 günlük aldı sadece sınavalara geldi okulu geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…