TylerDurdenAynıBen
Hectopat
- Makaleler
- 1
10. sınıfın sonunda Dil bölümünü seçmeyi düşünüyorum. Seçen arkadaşlar ya da Dil bölümünden mezun olan arkadaşlar var ise nasıl olduğundan bahsedebilirler mi?
Cevabın için teşekkürler. Anadolu lisesinde okuyorum.Bence iyi bir bölüm hatta en iyisi neden diyorsan yabancı dilin olursa muhakkak bir yerde iş bulabilirsin ve maaşında güzel olur @333365 bu konu hakkında bir bilgisi vardır.
Meslek lisesi mi okuyorsun kusura bakma bilmiyorum o yüzden sordum.
Şimdi düşündüm de haklı olabilirsiniz. Hep dil bilgisi öğreniyoruz. Şuan da Past Continous Tense ve Simple Past Tense ile cümle kurmayı öğreniyoruz.Lisedeki dil hocalarının ders işleyişini öğrenebilirsin aslında öğrenmene gerek yok. Gramer ağırlıklı giderler, lisedeki dil hocalarının çoğu da ne yazık ki niteliksiz. Eğer gidersen gramere boğulma, tek diyeceğim bu. Gramer seni kurtarmayacak.
DGS sınavı nedir? AYT gibi bir şey mi?Güzel bir bölüm. Turizm sektöründe çalışabilir veya diğer alanlara çalışabilirsin, dil okuyup sonradan DGS sınavı ile veya başka bir bölümden sınava girebilirsin.
Meslek yüksekokulları ile açık öğretim ön lisans programlarından mezun olan başarılı öğrencilerin lisans programlarına dikey geçiş yapmaları ile ilgili sınav ve yerleştirme işlemleri ÖSYM tarafından yürütülmektedir.DGS sınavı nedir? AYT gibi bir şey mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.