Lisede dil bölümü okumak

Akratos

Hectopat
Anadolu lisesine gidiyorum B2 seviye İngilizcem var bu sene 11 olacağım. Şu anlık sayısal bölümü seçtim ancak hiç de emin değilim. Dil öğrenmeyi çok seviyorum ancak ileride meslek konusunda kaygılıyım. Açıkçası dil seçersem derece bile yapabileceğime inanıyorum çünkü TYT matematiğim iyi. Sayısal seçmememin nedenlerinden biri işin içinde sadece matematik değil de fizik-kimya da olması. Onun dışında matematikte sıkıntım yok. Ancak dil seçersem ne okuyacağım veya ne meslek yapacağım gerçekten hiç bilmiyorum. Şunu da belirtmek isterim yurt dışı hayalim var gerçekten ileride farklı bir ülkede yaşamak veya çalışmak istiyorum. Bu hayal dil bölümü ile gerçekleşebilir mi? Fikirlerinizi duymak isterim şimdiden teşekkürler.

Ben dil öğrencisiydim. TYT matematiğim iyiydi. Dilciler zaten sayısalcıları sevmezler sıralama oynatıyorlar diye. Gir paşalar gibi yap matematiği İngilizce'yi de vur hocam. Gayet iyi bir sıralama yaparsın dil de. Ben aynısını yaptım. Şu an yazılımcıyım ayrı mevzu D: Senin artın matematik yapıyor olabilmen. Gayet şanslısın yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…