İnflexible24 Centipat Katılım 15 Aralık 2019 Mesajlar 33 Çözümler 1 9 Ocak 2021 #1 Ben dil seçmeyi düşünüyorum ama öğretmenlik yapmayı istemiyorum. Lisede dil okuyup mesela kamu yönetimi okuyabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2021
Ben dil seçmeyi düşünüyorum ama öğretmenlik yapmayı istemiyorum. Lisede dil okuyup mesela kamu yönetimi okuyabilir miyim?
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 9 Ocak 2021 #2 Dil seçince öğretmen olacaksın diye bir şey yok. Tercüman da olabilirsin. İnflexible24 dedi: Lise de dil okuyup mesela kamu yönetimi okuyabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Olabilirsin. 2025 Dil Bölümleri ve Meslekleri - ÜniRehberi Hepinize merhaba sevgili öğrenciler. Bu yazımızda pek çok öğrencinin aklına takılan "Yabancı Dil ile www.unirehberi.com Bu sitede bir sürü iş alanı var. En büyük avantajın dil bilmek zaten. Yurt dışında iş de bulabilirsin. Artı 0 Eksi
Dil seçince öğretmen olacaksın diye bir şey yok. Tercüman da olabilirsin. İnflexible24 dedi: Lise de dil okuyup mesela kamu yönetimi okuyabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Olabilirsin. 2025 Dil Bölümleri ve Meslekleri - ÜniRehberi Hepinize merhaba sevgili öğrenciler. Bu yazımızda pek çok öğrencinin aklına takılan "Yabancı Dil ile www.unirehberi.com Bu sitede bir sürü iş alanı var. En büyük avantajın dil bilmek zaten. Yurt dışında iş de bulabilirsin.