Lisede din dersinden muaf olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

oktaywastaken

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus A520M-R Anakart
AMD Ryzen 5 5600 İşlemci
Asus GeForce RTX 4060 Ekran Kartı
Kingston Beast Black 64GB (2x32) 3600MHz RAM
Kingston NV3 1TB NVMe + Kingston A400 480GB SATA SSD
Merhaba, ben liseye gidiyorum ve din kültürü dersinden muaf olmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Ailemin okula dilekçe vermesi mi lazım? Yoksa daha mı karmaşık bir iş bu? Şimdiden teşekkürler yanıtlarınız için.

Kimlikte din kısmında İslam yazmaması gerekiyor diye biliyorum. Başka bir din veya boş olması lazım.

Burası İngiltere'de değil ama İngilizce görüyoruz, burası Almanya'da değil ama Almanca da görüyoruz.

İngilizce ve Almanca evrensel bir dildir. Öğrenmenin senin günlük hayatına oldukça yararı olacaktır. Ama hocanın bize ezberlettiği tonla sure ne işimize yarayacak? Sureleri ezbere okuduğumuzda karnımız mı doyacak gökten para mı yağacak?
Al işte. Yorumum silinmiş. Diyecek laf bulamayınca yorum silıyorlar hemen. Dogru sözü söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşa dememişler.

Son düzenleme:

Allah sana yardım ediyor Şükretmeyi öğren kafir!

Yazınızı kendi aklınızda sorgulamadan yaptığınız o kadar belli ki... Çok komik yazmışsınız.

Yazınızı kendi aklınızda sorgulamadan yaptığınız o kadar belli ki... Çok komik yazmışsınız.

Ufak düşünme yeteneği olan biri, İngilizce ve Almanca dersinin hayatı boyunca her yerde göreceğini bilir. Din dersini sadece kendi psikolojik durumu için yapabilir "Dua edince" para yağmıyor, dertlerin gitmiyor

Ufak düşünme yeteneği olan biri, İngilizce ve Almanca dersinin hayatı boyunca her yerde göreceğini bilir. Din dersini sadece kendi psikolojik durumu için yapabilir "Dua edince" para yağmıyor, dertlerin gitmiyor

Hocam dinin ne olduğunu bilmiyormuş gibi yazmışsınız. İslam dininin bu dünyadaki amaçlarına ve kanunlarına uyulduğunda kişiye ve topluma sağladığı yararlara bir bakın derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…