Lisede din dersinden muaf olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Joey BadaSSs Konuyu uzatmanın anlamı yok. Zorla din dersi veren de yok. Almak istemiyorsanız kimliğinizdeki dini değiştirebilirsiniz. Değiştirmeyecekseniz ve kimliğinizde İslam yazmaya devam edecekse bir zahmet din dersini de alın.

@Joey BadaSSs komik olan durumu da belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Hocam dinin ne olduğunu bilmiyormuş gibi yazmışsınız. İslam dininin bu dünyadaki amaçlarına ve kanunlarına uyulduğunda kişiye ve topluma sağladığı yararlara bir bakın derim.

Herkesin dini kendine hocam, herhalde tüm dinlerin insanları sürekli savaşa sürüklediğini söylememe gerek var mı? Burada her hangi bir dine laf atmıyorum sadece insanların dua ederek bir yere varamayacağını söylüyorum. Eğer adam Müslüman ise çalışıp dua ederek bir yerlere gelebilir

Din dersinde sadece Müslüman'lık dinini görmek saçma değil mi?

Dostum önce kişiye kendi dinini öğreteceksin ki kafası karışırsa ve yanlış bilgiler edinirse diğer dinlere sapmasın. Sosyal medya yalan haberlerle dolu. Ve kişi din ile ilgili bilmediği bir bilgiyi sosyal medyadan yalan yanlış öğrenirse kişinin imanını zedeleyebilir. Bu tür olayların önüne geçmek için kişiye önce kendi dini öğretilir.

Hocam hocaların bilgileri yok emin olun, hepsi diyanetin yazdığını söylüyor. Diyanet Dini kendine göre şekillendiriyor maalesef

Zaten Müslüman'lık dışında pek fazla bir din yok diğer dinler bozulduğu için.

İslam sadece dua etmek değildir. Burada saçma saçma argümanlar sunup kendinizi küçük düşürmeyin lütfen. Ve savaşlar sadece din yüzünden çıkmaz. Birçok etkenin bir araya gelmesinden ortaya çıkar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…