Zwoixx Hectopat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #1 Lisede disipline gitmek polisliğe engel midir?
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.897 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 27 Eylül 2023 #2 Hayır, eğer adli bir suç değilse ve olay emniyet birimlerine yansımadıysa okulda olanların hiç biri ileride seni etkilemez.
Hayır, eğer adli bir suç değilse ve olay emniyet birimlerine yansımadıysa okulda olanların hiç biri ileride seni etkilemez.
1xSpace Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 27 Eylül 2023 #3 Ben bu konuyu biraz araştırdım. Eğer "yüz kızartıcı" olarak nitelendirdiğimiz suçlardan işlemişsen ve kurul yıl sonunda kaldırmazsa cezayı gelecekte karşına çıkıyor diye biliyorum lâkin genelde kaldırırlar merak etme.
Ben bu konuyu biraz araştırdım. Eğer "yüz kızartıcı" olarak nitelendirdiğimiz suçlardan işlemişsen ve kurul yıl sonunda kaldırmazsa cezayı gelecekte karşına çıkıyor diye biliyorum lâkin genelde kaldırırlar merak etme.
EkremAbi1 Decapat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #4 spriggan dedi: Hayır, eğer adli bir suç değilse ve olay emniyet birimlerine yansımadıysa okulda olanların hiç biri ileride seni etkilemez. Genişletmek için tıkla... Ne yaptığına bağlı.
spriggan dedi: Hayır, eğer adli bir suç değilse ve olay emniyet birimlerine yansımadıysa okulda olanların hiç biri ileride seni etkilemez. Genişletmek için tıkla... Ne yaptığına bağlı.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 27 Eylül 2023 #5 Zwoixx dedi: Lisede disipline gitmek polisliğe engel midir? Genişletmek için tıkla... Eğer ciddi bir hırsızlık işine girersen karşına çıkar
Zwoixx dedi: Lisede disipline gitmek polisliğe engel midir? Genişletmek için tıkla... Eğer ciddi bir hırsızlık işine girersen karşına çıkar
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.897 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 27 Eylül 2023 #6 EkremAbi1 dedi: Ne yaptığına bağlı. Genişletmek için tıkla... Onu dedim işte. Adli bir suç değilse sorun olmaz.
EkremAbi1 dedi: Ne yaptığına bağlı. Genişletmek için tıkla... Onu dedim işte. Adli bir suç değilse sorun olmaz.
1xSpace Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 27 Eylül 2023 #7 Everythink dedi: Eğer ciddi bir hırsızlık işine girersen karşına çıkar Genişletmek için tıkla... Sadece o değil, öğretmene saygısızlık ve hakaret gibi şeylerde karşına çıkıyor diye biliyorum
Everythink dedi: Eğer ciddi bir hırsızlık işine girersen karşına çıkar Genişletmek için tıkla... Sadece o değil, öğretmene saygısızlık ve hakaret gibi şeylerde karşına çıkıyor diye biliyorum