Lisede dizi izleme imkanı var mı?

sonkale123

Picopat
Daha fazla  
Şimdi 9. sınıfa geçiyorum ve dizi ve film izlemeyi çok seven biriyim ve tıp istiyorum lisede hem fazlasıyla ders çalışıp dizi izleme imkanım var mıdır?

Ben sınavlara son gün çalışıp yüksek notlar alırdım var tabi ki ama Galatasaray lisesini falan kazandıysan farklı olabilir

Ben sınavlara son gün çalışıp yüksek notlar alırdım var tabii ki ama Galatasaray lisesini falan kazandıysan farklı olabilir.

Yok normal fen lisesi.

Ben sınavlara son gün çalışıp yüksek notlar alırdım var tabii ki ama Galatasaray lisesini falan kazandıysan farklı olabilir.

Yok normal.

Lise sadece ders çalışma dönemi değil ki. Derslerin yanında hobilerine, dinlenmeye ve dizi-film izlemeye de zaman ayıracaksın elbette.

Ya şimdi günlük 8 saat çalışma filan duyunca korktum şahsen.

Derste siraya ceketimi koyup telefondan kacak dizi izlemisligim bile var. Hatta soyle diyeyim, ders calismak icin zaman bulamayacaksin.

Derste siraya ceketimi koyup telefondan kacak dizi izlemisligim bile var. Hatta soyle diyeyim, ders calismak icin zaman bulamayacaksin.

Yok reis ya hayaller büyük sırf dizi içinde bırakamam dizilerinde bırakamıyorum ama.

Fen lisesi öğrencileri daha yoğun oluyor. Derslerinize yeterli ilgiyi verdikten sonra istediğini yapabilirsiniz.

Mesela günlük kaç saat yeterli olur? Instagram'da filan görüyorum günlük 8-10 saat filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…