S sonkale123 Picopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #1 Şimdi 9. sınıfa geçiyorum ve dizi ve film izlemeyi çok seven biriyim ve tıp istiyorum lisede hem fazlasıyla ders çalışıp dizi izleme imkanım var mıdır?
Şimdi 9. sınıfa geçiyorum ve dizi ve film izlemeyi çok seven biriyim ve tıp istiyorum lisede hem fazlasıyla ders çalışıp dizi izleme imkanım var mıdır?
İ İmamic Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.138 Yer düzce 26 Ağustos 2025 #2 Fazlasıyla var, hayat derslerden ibaret değil.
nurlimm Picopat Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Ağustos 2025 #3 Ben sınavlara son gün çalışıp yüksek notlar alırdım var tabi ki ama Galatasaray lisesini falan kazandıysan farklı olabilir
Ben sınavlara son gün çalışıp yüksek notlar alırdım var tabi ki ama Galatasaray lisesini falan kazandıysan farklı olabilir
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kek günü Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.686 Makaleler 8 Çözümler 227 Yer İstanbul 26 Ağustos 2025 #5 Lise sadece ders çalışma dönemi değil ki. Derslerin yanında hobilerine, dinlenmeye ve dizi-film izlemeye de zaman ayıracaksın elbette.
Lise sadece ders çalışma dönemi değil ki. Derslerin yanında hobilerine, dinlenmeye ve dizi-film izlemeye de zaman ayıracaksın elbette.
S sonkale123 Picopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #6 nurlimm dedi: Ben sınavlara son gün çalışıp yüksek notlar alırdım var tabii ki ama Galatasaray lisesini falan kazandıysan farklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok normal fen lisesi. nurlimm dedi: Ben sınavlara son gün çalışıp yüksek notlar alırdım var tabii ki ama Galatasaray lisesini falan kazandıysan farklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok normal. Blacksidemre dedi: Lise sadece ders çalışma dönemi değil ki. Derslerin yanında hobilerine, dinlenmeye ve dizi-film izlemeye de zaman ayıracaksın elbette. Genişletmek için tıkla... Ya şimdi günlük 8 saat çalışma filan duyunca korktum şahsen.
nurlimm dedi: Ben sınavlara son gün çalışıp yüksek notlar alırdım var tabii ki ama Galatasaray lisesini falan kazandıysan farklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok normal fen lisesi. nurlimm dedi: Ben sınavlara son gün çalışıp yüksek notlar alırdım var tabii ki ama Galatasaray lisesini falan kazandıysan farklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok normal. Blacksidemre dedi: Lise sadece ders çalışma dönemi değil ki. Derslerin yanında hobilerine, dinlenmeye ve dizi-film izlemeye de zaman ayıracaksın elbette. Genişletmek için tıkla... Ya şimdi günlük 8 saat çalışma filan duyunca korktum şahsen.
parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.395 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #7 Derste siraya ceketimi koyup telefondan kacak dizi izlemisligim bile var. Hatta soyle diyeyim, ders calismak icin zaman bulamayacaksin.
Derste siraya ceketimi koyup telefondan kacak dizi izlemisligim bile var. Hatta soyle diyeyim, ders calismak icin zaman bulamayacaksin.
S sonkale123 Picopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #8 İmamic dedi: Fazlasıyla var, hayat derslerden ibaret değil. Genişletmek için tıkla... Ama şimdi tıp okuyan insanlar çok çalışiyor filan ya.
İmamic dedi: Fazlasıyla var, hayat derslerden ibaret değil. Genişletmek için tıkla... Ama şimdi tıp okuyan insanlar çok çalışiyor filan ya.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kek günü Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.686 Makaleler 8 Çözümler 227 Yer İstanbul 26 Ağustos 2025 #9 sonkale123 dedi: Ya şimdi günlük 8 saat çalışma filan duyunca korktum şahsen. Genişletmek için tıkla... Fen lisesi öğrencileri daha yoğun oluyor. Derslerinize yeterli ilgiyi verdikten sonra istediğini yapabilirsiniz.
sonkale123 dedi: Ya şimdi günlük 8 saat çalışma filan duyunca korktum şahsen. Genişletmek için tıkla... Fen lisesi öğrencileri daha yoğun oluyor. Derslerinize yeterli ilgiyi verdikten sonra istediğini yapabilirsiniz.
S sonkale123 Picopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #10 parakeet dedi: Derste siraya ceketimi koyup telefondan kacak dizi izlemisligim bile var. Hatta soyle diyeyim, ders calismak icin zaman bulamayacaksin. Genişletmek için tıkla... Yok reis ya hayaller büyük sırf dizi içinde bırakamam dizilerinde bırakamıyorum ama. Blacksidemre dedi: Fen lisesi öğrencileri daha yoğun oluyor. Derslerinize yeterli ilgiyi verdikten sonra istediğini yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mesela günlük kaç saat yeterli olur? Instagram'da filan görüyorum günlük 8-10 saat filan.
parakeet dedi: Derste siraya ceketimi koyup telefondan kacak dizi izlemisligim bile var. Hatta soyle diyeyim, ders calismak icin zaman bulamayacaksin. Genişletmek için tıkla... Yok reis ya hayaller büyük sırf dizi içinde bırakamam dizilerinde bırakamıyorum ama. Blacksidemre dedi: Fen lisesi öğrencileri daha yoğun oluyor. Derslerinize yeterli ilgiyi verdikten sonra istediğini yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mesela günlük kaç saat yeterli olur? Instagram'da filan görüyorum günlük 8-10 saat filan.