Lisede dizi izleme imkanı var mı?

Ama şimdi tıp okuyan insanlar çok çalışiyor filan ya.

Planlı ve verimli çalışırsan hem hedeflerine ilerler hem de hobilerine, dizilerine zaman ayırırsın. Bütün tıp kazananlar ve okuyanlar verimli çalıştıkları için kazanıyor, aşırı değil.

Yok normal fen lisesi.

Yok normal.

Ya şimdi günlük 8 saat çalışma filan duyunca korktum şahsen.

Yok be rahat olabilirsin. Fen lisesinde belki 9.sınıf diye zor yapabilirler sınavları. Ama öyle günde 8 saat çalışmana gerek yok. Senin gireceğin sene YKS sistemi değişecek. Belki de adı da değişir bilmiyorum. Ama öyle aman aman fark olmaz muhtemelen. 9-10.sınıfta düzenli çalış. Ortalaman yüksek olsun yeter. 11'e geçince alışırsın yüksek saatlerde çalışmaya.

Mesela günlük kaç saat yeterli olur? Instagram'da filan görüyorum günlük 8-10 saat filan.

Şu anlık sadece size verilen ödevleri yapıp dersinizi dinleyin. Sınav haftaları sınavlarınıza çalışın, 8-10 saatlik çalışmalara son sınıfta çıkarsınız.

Kim çok yoğun gececek mi? Çünkü 8. sınıfta o kadar çok çalıştım ki soru görünce midem filan bulaniyordu. Bir daha o günleri göreceğim ama üstüne daha fazla yapmama filan gerek var mı?

Şu anlık sadece size verilen ödevleri yapıp dersinizi dinleyin. Sınav haftaları sınavlarınıza çalışın, 8-10 saatlik çalışmalara son sınıfta çıkarsınız.

Peki 9-10'da ayrıyeten fazlasıyla soru çözmeme gerek var mı? Böyle sınavlardan 15 20 alanlari da duyunca da bir şaşırdım. Ben de mi öyle olacağım diye.

Kim çok yoğun gececek mi? Çünkü 8. sınıfta o kadar çok çalıştım ki soru görünce midem filan bulaniyordu. Bir daha o günleri göreceğim ama üstüne daha fazla yapmama filan gerek var mı?

8. sınıfa kadar gördüğün sorular hiçbir şeydi bu arada. Dost acı söyler olarak al; daha fazlasına hazır ol.

Lise eğlenme dönemi zaten daha 9. sınıfsın bol bol dizini izleyip eğleniceksin ortamlarında.

Peki 9-10'da ayrıyeten fazlasıyla soru çözmeme gerek var mı? Böyle sınavlardan 15-20 alanlari da duyunca da bir şaşırdım. Ben de mi öyle olacağım diye.

Dersi derste dinleyip verilen ödevleri yapmazsanız ve sınav haftası çalışmazsanız o 10-20 alanlardan farkınız kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…