Okul derslerinizi sınav öncesi göz gezdirmeniz yetecek kadar iyi takip edip öğrenirseniz strese girmeden sadece son yıl hazırlanarak hedefinize ulaşırsınız.
Peki reis lisede git gide bazı şeyler atlatiliyor mu mesela paragraflara ilk baktığımda çok uzun geldi ve 1 dk çok az geldi yani ortaokul boyunca hep ama hep önce soruları ben bitirirdim ama bu paragraflar çok zor ve uzun geldi
Peki benim oyun oynamaya zamanım olacak mı? 9 ve 9'dan 10 geçerken ki? Yazda çünkü çok fazla hikâye oyunu oynayan birisiyim de, onlar da biliyorsunuz çok zaman alıyor.
Peki benim oyun oynamaya zamanım olacak mı? 9 ve 9'dan 10 geçerken ki? Yazda çünkü çok fazla hikâye oyunu oynayan birisiyim de, onlar da biliyorsunuz çok zaman alıyor.
Benim lisede bilgisayarım yoktu o yüzden oyun oynamıyordum. Dizi de izleyen birisi olmadığım için derslerimle ilgileniyordum. Çok çalışkan bir öğrenci de değildim. Son sene çalıştım adamakıllı sadece.
Çalışma disiplininiz varsa oyun ve dizinize engel olacağını sanmıyorum. Okul açılınca siz daha iyi anlarsınız.