Lisede dizi izleme imkanı var mı?

Telefonu teslim etmezdim genelde, 3 saatlik cennetin krallığı filmini telefonu kalem kutuma sabitleyerek izlediğimi hatırlıyorum. Bluetooth kulaklığın bir tanesi takılı, takılı olan kulağımı da elimle kapatıyordum destek yapar gibi. Arada bir hocaya bakıyordum ve dersi dinliyormuş gibi yapıyordum ki durumu çakmasın. Ulan bir de öğretmen masasının önündeki 2. sıradaydım. Hey gidi günler

Her yerde torpille atanan namussuzlar var. 20.000 Sıralama yapıp 80.000 sıralama isteyen üniversiteye yerleşen var. Sana tek tavsiyem lise diplomanı alıp sanayi vb. yerlerde işe başlaman. Başka bir çaresi yok. Yurtdışına gidebilirsin belki.

Sayısal derslerden ikişer soru bankası ile bir tane paragraf kitabını düzenli çözsen ve konu tekrarını düzenli yapsan rahat edersin. Günlük 7-8 saatlik çalışmayı 4 sene götürmek zor olur ve gerçekçi olmaz. Bağımlılık vb. şeylerden endişeleniyorsan da izleyeceğin dizileri filmleri planlayabilirsin. Mesela salı 1 bölüm sitcom günü, cumayı film günü yapabilirsin.
9 ve 10. sınıfta öğrendiklerini unutmamaya ve ortalamanı yüksek tutmaya odaklanman iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…