John_Maynard_Keynes
Femtopat
Daha fazla
Kız bir arkadaşımdan ön sıramda oturan kızın benden hoşlandığını ve 14 Şubat'ta açılacağını öğrendim. Belki bir şaka yapıyorlardır ama ben yine de riske atmak istemiyorum. Kızla çok konuşmuyoruz sadece sıkılınca arada sohbet ediyorum. Genelde ders çalıştığım için benimle çok konuşmuyor. Konuşurken arada şakalaşıyoruz ama o yaptığım saçma kelime şakalarına filan gülüyor o yüzden biraz da ben de şüphelenmiştim. Herhangi biri olsa benden umutlanmasın diye bahanesiz doğrudan reddederdim ama bu kız öyle yaparsam olayları değiştirip dedikodumu yayacak türden birisi. Bir yere çağırırsa gitmeli miyim? Direkt söylerse ne demeliyim? Aklımda şöyle demek var: Maalesef derslerimizden kaynaklı bir ilişkiye ayıracak vaktim yok. Ben bunu başkalarına anlatmayacağım sen de aynısını yaparsam sevinirim.
Tavsiyelerinize açığım. Cevabınız içi şimdiden teşekkür ederim.(ortalama bir tipim olduğunu düşünüyorum, boyum 185, 3 yakın arkadaşım var genelde sadece onlarla konuşuyorum, bence genel olarak kibar ve iyi biriyim)
Tavsiyelerinize açığım. Cevabınız içi şimdiden teşekkür ederim.(ortalama bir tipim olduğunu düşünüyorum, boyum 185, 3 yakın arkadaşım var genelde sadece onlarla konuşuyorum, bence genel olarak kibar ve iyi biriyim)
Son düzenleyen: Moderatör: